6.11.14

Γίναμε εξώφυλλο στο "Paris Match"!...

Γίναμε εξώφυλλο στο Paris Match! 
Δηλαδή όχι εμείς, ως Ελλάς και πατρίδα, αλλά η Αμάλ Αλαμουντίν ως επισκέπτρια των Αθηνών.
Την δείχνουν φάτσα κάρτα χαμογελαστή στις...
14 Οκτωβρίου, από «το πρώτο επαγγελματικό ταξίδι μιας νιόπαντρης». Όσο για το εξασέλιδο άρθρο του δημοφιλούς περιοδικού, λέει μερικά πράγματα για την επίσκεψη αλλά επικεντρώνει κυρίως στον δεσμό της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.


 

Εκείνο που έχει φωτογραφικό ενδιαφέρον είναι το δισέλιδο «άνοιγμα» με την Αμάλ «power lady» εν μέσω των δύο Βρετανών δικηγόρων που την συνόδευσαν. Πίσω της φαίνεται ο διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης Δημήτρης Παντερμαλής και... ολίγη από τον Υπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τασούλα, που ο φακός δεν τον περιποιήθηκε ιδιαιτέρως.



Ο Δημήτρης Παντερμαλής εμφανίζεται και στο εσωτερικό του άρθρου σε ολοσέλιδη φωτό, παρεάκι με την Αλαμουντίν, από την επίσκεψή της στο μουσείο της Ακρόπολης. Από εκεί και πέρα παίζουν πολύ φωτογραφικά ο Τζορτζ και ο γάμος, με την επίσκεψη στην Αθήνα να εμφανίζεται μόνο μια φορά ακόμη: Σε ενσταντανέ από την είσοδο της Αλαμουντίν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», όπου της γίνεται υποδοχή «comme une star»! Γιατί δεν είναι μόνο ο Κλούνεϊ αστέρι...


 
provocateur.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: