4.11.14

O Δένδιας δίνει διευκρινήσεις για τα "κόκκινα δάνεια"...

ΒΙΝΤΕΟ-O Δένδιας για τη ρύθμιση με τα δάνεια-Τι θα γίνει με τις δόσεις  
ΒΙΝΤΕΟ...
Διευκρινίσεις σχετικά με τη ρύθμιση για τα "κόκκινα" δάνεια έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, στο πρωινό του ΑΝΤ1.
«Χθες, καταθέσαμε στη Βουλή τη ρύθμιση για τα "κόκκινα" δάνεια, στην ...
προσπάθεια ελάφρυνσης των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Είναι τεράστιος ο αριθμός που καλύπτει αυτή η ρύθμιση και ελπίζω ο νέος υπουργός, ο κ. Σκρέκας να επιτύχει την ψήφισή της στη Βουλή μέσα στην εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τα στεγαστικά "κόκκινα" δάνεια, ο  Δένδιας δήλωσε: «Μιλάμε για συμφωνία του δανειστή με την τράπεζα, με την οποία η δόση θα περιοριστεί στο τμήμα του δανείου που αντιστοιχεί στην τρέχουσα αξία του ακινήτου και το υπόλοιπο θα κρατηθεί σε μία εκκρεμότητα, για να δούμε τι θα γίνει με τη βασική αξία του περιουσιακού στοιχείου, το οποίο συνεκτιμήθηκε με την τράπεζα, όταν το αγόρασε».
Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Αμύνης υπογράμμισε ότι το θέμα των δανείων είναι απόλυτο ζήτημα του υπουργείου Ανάπτυξης. «Κανείς υπουργός δεν ενοχλείται, όταν ο άλλος υπουργός, στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του, χαράσσει ή προτείνει την πολιτική που ακολουθείται», πρόσθεσε.
Δείτε τα βίντεο, ΕΔΩ και ΕΔΩ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: