10.11.14

Δεν μπορούν να συμφωνήσουν για τις ειδήσεις στο MEGA...



Σε νέο αδιέξοδο οι μέτοχοι του MEGA. Το ΔΣ της περασμένης Τετάρτης δεν οδήγησε σε αποτέλεσμα και ο Γιώργος Μπόμπολας αποχώρησε, νωρίτερα, εκνευρισμένος από την εξέλιξη των συζητήσεων. Σήμερα είναι προγραμματισμένο το...
νέο ΔΣ του καναλιού. Επί τάπητος είναι τα πρώτα αποτελέσματα από το νέο πρόγραμμα και το νέο δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Οι εκδότες θεωρούν που οι παραγωγές που μεταδίδει το MEGA φέτος υπολείπονται των άλλων τηλεοπτικών σταθμών και ακόμη πως δεν έχει γίνει σωστός προγραμματισμός, με αποτέλεσμα το MEGA να έχει σοβαρές απώλειες στη μάχη της τηλεθέασης. Η επιτυχία των σειρών είναι καθοριστική για την πορεία των εσόδων. Αν το MEGA χάσει το prime time, τότε τα προσδοκώμενα έσοδα θα μειωθούν με αποτέλεσμα οι μέτοχοι να χρειαστούν να καταβάλουν περισσότερα χρήματα για τη λειτουργία του καναλιού.
Στις ειδήσεις, έχουν καταγραφεί οι αδυναμίες του νέου δελτίου ειδήσεων, με τη Μαρία Σαράφογλου και με μόνο ένα σχολιαστή, το Γιάννη Πρετεντέρη. Μαθημένοι στη λειτουργία των παραθύρων τα προηγούμενα χρόνια οι ρεπόρτερ εμφανίζονται να μην έχουν χάσει την τέχνη παραγωγής ελκυστικών βίντεο, ενώ παράλληλα το κανάλι δανείζεται όλο και περισσότερο υλικό από το youtube, έχοντας διαμορφώνοντας την ατζέντα των θεμάτων από τα δημοφιλή θέματα του Internet.
Στη μάχη των προσώπων η Έλλη Στάη βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του Φώτη Μπόμπολα. Η πρώτη συνάντηση έγινε πριν από ένα χρόνο σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, όπου η δημοσιογράφος- παρουσιάστρια ήταν προσκεκλημένη, γνώρισε τα μέλη της οικογένειας και αναπτύχθηκε μια καλή σχέση. Η πρόταση που υπάρχει είναι να προστεθεί η Έλλη Στάη στους σχολιαστές του δελτίου, κάτι με το οποίο δεν φαίνεται να συμφωνεί η πλευρά του Β. Βαρδινογιάννη που θυμάται την παλαιά της φιλία με την Ελένη Κόκκαλη.
Υπάρχει πάντοτε η ιδέα της αναδιοργάνωσης…εν λειτουργία του ενημερωτικού τομέα, αναθέτοντας τον, στην Όλγα Τρέμη, η οποία εξακολουθεί να έχει έμμισθη σχέση με τον τηλεοπτικό σταθμό. Η σκέψη που συζητήθηκε και το Καλοκαίρι είναι να αναλάβει η Όλγα Τρέμη τη γενική διεύθυνση, αλλάζοντας τα όλα στο δελτίο. Θεωρήθηκε ρίσκο η κίνηση αυτή, τώρα όμως τροποποιημένη, φαίνεται πως είναι στο τραπέζι των συζητήσεων.
typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: