29.11.14

H Realnews αυτής της Κυριακής...


BINTEO...
Με τίτλο: "Να συμφωνήσουμε για τον Πρόεδρο", την αποκλειστική δήλωση-παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Ο πρόεδρος της Βουλής διευκρινίζει: "Μπορούμε να...
συνεννοηθούμε και για το πότε θα γίνουν εκλογές".

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με βαρυσήμαντη δήλωσή του απευθύνεται προς τα πολιτικά κόμματα και επισημαίνει: "Επειδή η χώρα αυτή τη στιγμή περνάει τον πιο δύσκολο κάβο και καλείται να επιλύσει ταυτόχρονα πολύ σοβαρά θέματα στην οικονομία (συμφωνία με την τρόικα και σχέδιο εξόδου επόμενης ημέρας), στα εθνικά (ΑΟΖ, ελληνοτουρκικά), στα θεσμικά (αναθεώρηση Συντάγματος) και αυτή την περίοδο βρίσκεται μέσα στην αβεβαιότητα εκλογής Προέδρου, προέχει τουλάχιστον να συμφωνήσουμε στο πρόσωπο και να εκλέξουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας. Η συμφωνία στο πρόσωπο αυτή τη στιγμή είναι αναγκαία και απαραίτητη".

Στην ερώτηση πότε θα γίνουν εκλογές, απάντησε: "Αυτό είναι θέμα συζήτησης. Μπορούμε να συνεννοηθούμε. Προέχει το αναγκαίο".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Βάλτε τέλος στο "κουκούλωμα" !". Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει: "Ο πολιτικός πρέπει να εξομοιωθεί σε ό,τι αφορά την ποινική του αντιμετώπιση και μεταχείριση με τον απλό πολίτη. Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται πρέπει να παραγράφονται με βάση τους κοινούς περί παραγραφής κανόνες που ισχύουν για όλους τους Ελληνες. Και η διαδικασία δίωξής του πρέπει να αποσυνδεθεί από οιαδήποτε παρέμβαση της Βουλής".

"Με γροθιές στο στομάχι της δόλιας πατρίδας φεύγει ο Νοέμβρης και με το Δεκέμβρη να καραδοκεί", γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρο του. Θέματά του οι "ντροπολογίες" στη Βουλή (με αφορμή το προηγούμενο του Αλβανού μακελάρη) και η ταπείνωση της κυβέρνησης από την τρόικα σε Αθήνα και Παρίσι. Αλλά και με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να μη θέλουν να μονιάσουν και μαζί να σταθούν απέναντι, τόσο στο Γιουρογκρούπ του Δεκεμβρίου, όσο και στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Νταβούτογλου. Που μας έρχεται ορεξάτος και πάνοπλος για να διεκδικήσει το μισό τουριστικό Αιγαίο και τον μισό υποθαλάσσιο πλούτο της Κύπρου! Επομένως "ΜΟΝΙΑΣΤΕ, κύριοι της εξουσίας"!...

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Το τελικό σχέδιο της συμφωνίας με την τρόικα. Αυξάνεται κατά 2 έως 3 μονάδες ο χαμηλός συντελεστής ΦΠΑ, που σήμερα είναι 6,5%. Μειώνονται οι μισθοί στον δημόσιο τομέα με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου. Αυξάνονται τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και μειώνονται οι κύριες συντάξεις έως 20%.

- Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ από το Βερολίνο. Αποκλειστική συνέντευξη του αναπληρωτή προέδρου της Κ.Ο του SPD Αξελ Σέφερ.

- Ανδρέας Παπαμιμίκος προς υπουργούς: "Δεν είναι ώρα για προσωπικές στρατηγικές. Να σηκώσουν όλοι τα μανίκια για να προχωρήσουμε".

- Νίκος Παππάς: "Η κυβέρνηση προσπαθεί να δραματοποιήσει τη διαπραγμάτευση. Πρόκειται για θέατρο".

- Κώστας Σκανδαλίδης: "Προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στον Γιώργο όσοι τον προτρέπουν να κάνει δικό του κόμμα".

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
    "Οταν λέμε ότι κάποιος "ζει στην κοσμάρα του", μήπως εννοούμε ένα κβαντικό σύμπαν με παράλληλους κόσμους, όπου, όταν στον έναν πας να βγεις στις αγορές, βγαίνεις στις εκλογές στον άλλον;..."

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- "Με εξοργίζει που θέλουν να μας χωρίσουν" - Μπέτυ Μαγγίρα: "Είμαστε καλύτερα από ποτέ με τον Δημήτρη". "Ας μας αφήσουν ήσυχους να χαρούμε την ευτυχία μας", δηλώνει στην "R" η λαμπερή περσόνα.

- "Αν απατούσα τη Βάσω, θα με... σκότωνε" - "Δεν συγχωρώ την απιστία, ούτε θα ήθελα να μου τη συγχωρέσουν", λέει στην "R" ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

- Τρυφερή φιλία: Ο φύλακας άγγελος της Ελεονώρας. Ποιος είναι ο Βύρωνας Βασιλειάδης που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της γοητευτικής παρουσιάστριας Ε. Μελέτη.

- Ο Τζιμ Κάρεϊ μιλά στην "R": "Οι ηλίθιοι δεν αγχώνονται".

- Μιχάλης Ζαμπίδης: "Θέλω να κάνω οικογένεια". Ο σκληρός των ρινγκ ανοίγει την καρδιά του και μιλά για το άθλημά του, τις γυναίκες και τα όνειρά του.

- Οι "Αθλοι" του Ρουβά. Ο Σάκης γίνεται... Ηρακλής και ανεβαίνει στη σκηνή.

- Ξεπέρασαν την κρίση στη σχέση τους. Τέλος στις φήμες περί χωρισμού έβαλαν ο Γιώργος Πρίντεζης και η Βιβή Τσιάμη.











 


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: