15.11.14

H Realnews αυτής της Κυριακής...

ΒΙΝΤΕΟ...
Με τίτλο: "Θα τα πληρώσει όλα σε μία δόση!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι " "βράζει" η Νέα Δημοκρατία για τον υπουργό Οικονομικών" και αναφέρεται στο...
"ποιοι βουλευτές καλούν τον Γκίκα Χαρδούβελη να παραιτηθεί τώρα".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η εφημερίδα "το κλίμα είναι βαρύ στο Μέγαρο Μαξίμου για τον "τσάρο" της οικονομίας". Η Realnews σημειώνει ότι "στον υπουργό Οικονομικών χρεώνουν την γκάφα να συμπεριλάβει στην αρχική ρύθμιση εκτός από τα ληξιπρόθεσμα χρέη και τα βεβαιωμένα". Παράλληλα, οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι για τον υπουργό Οικονομικών θεωρείται " "αγκάθι" η αδυναμία του να συνεργαστεί με τους Χρήστο Σταϊκούρα και Γιώργο Μαυραγάνη, αλλά και η προηγούμενη κακή σχέση του με τον Νίκο Δένδια όταν ήταν υπουργός Ανάπτυξης".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Τα λόγια της κάλπης...". Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: "Τα μεγάλα προεκλογικά λόγια δεν πλήττουν την αξιοπιστία μόνον εκείνων που τα εκστομίζουν, για να τα βρουν στη συνέχεια μπροστά τους, αλλά και της ίδιας της χώρας μας. Και επομένως ας σκεφθούν όσοι στο μυαλό τους έχουν σήμερα μόνο την κάλπη και την καρέκλα ότι μια νίκη βασισμένη στο ψέμα είναι μια πύρρειος νίκη".


Είναι δυνατόν ένας σταθμός (όπως ο σταθμός «Εδώ Πολυτεχνείο») να ανατρέψει ένα τυραννικό καθεστώς; Ναι είναι, γράφει ο Χρήστος Πασαλάρης στο σημερινό άρθρο του. Φτάνει εκείνοι που θα τον στήσουν να μη φοβούνται το θάνατο και να μη λατρεύουν το χρήμα, όπως οι παλιοί αγωνιστές της πέννας Φαρμακίδης, Πολυζωίδης, Γαβριηλίδης, Λαμπράκης και πολλοί άλλοι. Υπάρχουν σήμερα τέτοιοι λειτουργοί του Τύπου; Υπάρχουν, γράφει ο αρθρογράφος, μόνο που επισκιάζονται από κραυγαλέους υπηρέτες του Συστήματος. Είναι όμως βέβαιο ότι από τα γραφεία κάποιας εφημερίδας θα ξεκινήσει πάλι μια μεγάλη πολιτική ανατροπή που θα φέρει τα επάνω κάτω και στο χώρο του Τύπου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Συνέντευξη Ευάγγελου Βενιζέλου: "Είμαστε σε ετοιμότητα για να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου με την Τουρκία".

- Υπόθεση Καρατζαφέρη: Ο Πρόεδρος, οι μεσάζοντες και το τρίτο πρόσωπο.

- Αρθρο του Γιάννη Μιχελάκη στην "R": "Ας σηκώσει ο Αντώνης Σαμαράς το τηλέφωνο και να καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα για να συναντηθούν".

- Πέντε σενάρια για τον νεκρό της Αμφίπολης. Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν στην "R" για το μυστικό που κρύβει ο τύμβος Καστά.


Και στην "Πράβδα" του Στάθη:
"Κυβέρνηση επί ξύλου κρεμάμενη-ξύλο τρώει απ' την τρόικα, ξύλο τρώει από ορισμένους βουλευτές της, ξύλο ρίχνει και σε ορισμένους υπουργούς της. Δεν της βγαίνουν και τα κουκιά που θα έβγαζαν τα κάστανα απ' τη φωτιά, χειμέρια τα πράγματα και χίμαιρες τα σχέδια...".

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Ετοιμοι για δεύτερο παιδί. Μαστροκώστα-Δέλλας: Το όνειρο για μεγάλη οικογένεια. Η επιθυμία του ζευγαριού να χαρίσει ένα αδερφάκι στην κόρη του Βικτώρια.

- Ελλη Κοκκίνου: Μετακομίζει και δεν χωρίζει. Η λαμπερή τραγουδίστρια αγόρασε καινούργιο σπίτι και εξακολουθεί να είναι ζευγάρι με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Μπόγρη.

- Ναταλία Δραγούμη: "Δεν θέλω να πέσω στα "ναρκωτικά" της ομορφιάς" - "Μια ωραία επέμβαση μπορεί να σε οδηγήσει σε δεύτερη και τρίτη, ώσπου ο έλεγχος να χαθεί τελείως".

- Ζωή Λάσκαρη: "Δεν απάτησα ποτέ τον Αλέξανδρο". Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τα "Ωραία χρόνια" της με τον δικηγόρο Αλ. Λυκουρέζο.

- Ο έρωτάς τους σε πρώτο πλάνο: Τέλος το κρυφτό για τη Μάρα Δαρμουσλή και τον Τάσο Δαρδαγάνη.

- Η Μπάρμπα ανάβει φωτιές επί σκηνής.







real.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: