30.11.14

Στα decks, ο γιος του Σαρκοζί...

Έρχεται να βάλει φωτιά στα decks ο γιος του Σαρκοζί 
Ερωτευμένος με την Αθήνα δηλώνει ο κορυφαίος DJ Mosey. Κι αν το καλλιτεχνικό του δεν σας λέει κάτι, το όνομα Πιέρ Σαρκοζί λέει τα πάντα.
Ο...
πρωτότοκος γιος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, Πιέρ, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους...
πιο ακριβοπληρωμένους DJ του κόσμου κι έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα, καλεσμένος γνωστού αθηναϊκού κλαμπ.
Είναι η δεύτερη φορά εφέτος που ο νεαρός «σταρ της κονσόλας» επισκέπτεται την Ελλάδα και, όπως φαίνεται, δεν αφήνει τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η πρώτη ήταν, όταν στις αρχές του Οκτώβρη ήρθε να δώσει τον τόνο στην τουρνέ του Σάκη Ρουβά. Η καινούργια πρόσκληση από το κλαμπ που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ερμού και εγκαινιάζει συνεργασίες με αστέρια της διεθνούς σκηνής, ήταν για την περασμένη Πέμπτη, αλλά, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στην Αθήνα, ο Γάλλος περφόρμερ δεν τα κατάφερε να φτάσει, ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 4 του Δεκέμβρη.
Ο Πιέρ δεν ακολούθησε την πολιτική σταδιοδρομία του πατέρα του, αλλά έχει καταφέρει να «κατακτήσει τον κόσμο» και τα παγκόσμια dance floors ως ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους DJs της σύγχρονης χάουζ μουσικής. Θα περίμενε κανείς πως ο μεγαλύτερος από τους γιους του πρώην προέδρου της Γαλλίας θα επιζητούσε την πολιτική. Όμως, ο νεαρός «πρίγκιπας της Γαλλίας», όπως τον αποκαλούν οι Γάλλοι, σήκωσε παντιέρα και χάραξε το δικό του δρόμο, ακολουθώντας τις προσωπικές του επιλογές.
«Προτιμώ να είμαι μουσικός χωρίς μέλλον, παρά ένας λαμπρός δικηγόρος», είχε δηλώσει σε περιοδικό της Γαλλίας και το εννοούσε, αφού μπορεί να ξεκίνησε να σπουδάζει Νομική για χατίρι του πατέρα του, ωστόσο τα παράτησε στο δεύτερο έτος, για να συγκεντρωθεί στη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.
Μάλιστα, ο Πιέρ Σαρκοζί είχε κάνει και ένα μικρό πέρασμα από το μόντελινγκ, όπως και η Κάρλα Μπρούνι, αλλά δεν έμεινε για πολύ στο χώρο, παρότι δηλώνει και είναι «fashion icon».
Ο όμορφος Πιέρ είναι καρπός του έρωτα του Νικολά Σαρκοζί με τη Μαρί-Ντομινίκ Κουλιόλι. Έχει ελληνικές ρίζες, αφού ο πατέρας της γιαγιάς του είχε γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και αγαπά ιδιαίτερα τη χώρα μας.

"Έθνος της Κυριακής"

Δεν υπάρχουν σχόλια: