1.11.14

Ξεκινούν σήμερα οι διήμερες εργασίες της ΕΟΕΣ της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης...

Τι θα ζητήσει ο Βενιζέλος από την τρόικα 
Ξεκινά με ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ολοκληρώνεται με δείπνο μαζί του. Ο λόγος για την πρώτη μέρα συνεδρίασης της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης σήμερα, στην Αθηναΐδα.
Στην...
διήμερη συνεδρίαση που ολοκληρώνεται αύριο, οι παρευρισκόμενοι θα συζητήσουν το πολιτικό και προγραμματικό πλαίσιο ανασυγκρότησης του χώρου, καθώς και να προσδιορίσουν το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών που παραμένει ασαφές με τις πληροφορίες του Matrix24.gr πάντως, να επιμένουν ότι το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο και ενώ το κλίμα αναμένεται να είναι άκρως …προεκλογικό.
Η συνεδρίαση θα αρχίσει με την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στις έντεκα το πρωί, με τον ίδιο πέραν από την πορεία της χώρας και την προσπάθεια εξόδου από την κρίση, να επιχειρεί να καθησυχάσει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους για την διατήρηση της πολιτικής αυτονομίας, του ονόματος και των συμβόλων του ΠΑΣΟΚ.
Από την πλευρά των κινήσεων που παίρνουν μέρος στην προσπάθεια συγκρότησης της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης αναμένεται να μιλήσει ο Γιάννης Τούντας, καθώς και όποιος άλλος ζητήσει τον λόγο.
Όσο για τις τρεις επιτροπές που έχουν ήδη συγκροτηθεί, θα εκπροσωπηθούν στο βήμα από τον Κώστα Σκανδαλίδη που συντονίζει το πρόγραμμα και τις πολιτικές θέσεις του νέου σχήματος, τον Χρήστο Πρωτόπαπα που αναμένεται να παρουσιάσει το σχέδιο για την οργανωτική του ανασυγκρότηση και την Τόνια Αντωνίου που πρόκειται να μιλήσει για τα κοινωνικά κινήματα.
Η σημερινή μέρα θα ολοκληρωθεί με ένα δείπνο στον ίδιο χώρο, παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο οποίο και θα κληθούν να συμμετάσχουν όλοι οι εν ζωή εκλεγμένοι βουλευτές του κινήματος από την μεταπολίτευση και μετά.
Μετά το πέρας της συνεδρίασης, αναμένεται εξόρμηση στελεχών σε όλη την χώρα κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, ενώ αν τηρηθεί το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί ως τώρα, κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν και ανοιχτές εκδηλώσεις…
* Παρακολουθείστε εδώ ζωντανά τις εργασίες της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, στην Αθηναΐδα.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: