23.11.14

Ντόρα: Ήρθε η ώρα ο πρωθυπουργός να σηκώσει το τηλέφωνο...




Σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή της Κυριακής», η Ντόρα Μπακογιάννη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καταγγέλλοντας πως «οι Ευρωπαίοι επιχειρούν να...
κάνουν την Ελλάδα σκιάχτρο» και γι` αυτό προτρέπει τον Πρωθυπουργό να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα στην ελάχιστη δυνατή συνεννόηση.
«Ήρθε η ώρα ο Πρωθυπουργός να σηκώσει το τηλέφωνο», σημειώνει η πρώην υπουργός Εξωτερικών και εξηγεί: «Δεν είναι δύσκολη η εξίσωση της συνεννόησης , δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε να ταυτιστούμε ή να συμπέσουμε Χρειάζεται όμως να αποκτήσουμε κοινή αντίληψη για τα προβλήματα και τα μεγάλα θέματα…».
Σημειώνει επίσης πως «αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να τορπιλίσει τη συνεννόηση ας επωμιστεί και το κόστος»
Σε ό,τι αφορά το… παιχνίδι των Ευρωπαίων εταίρων μας, η κα. Μπακογιάννη υπογραμμίζει πως «αν για οποιονδήποτε λόγο οι Ευρωπαίοι έχουν αποφασίσει ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές τους σκοπιμότητες ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί καίγοντας τον Τσίπρα και μετατρέποντας τη χώρα σε σκιάχτρο για να αποδυναμώσουν τα λαϊκιστικά ακραία κόμματα που σήμερα ταλανίζουν την Ευρώπη,  τότε πρέπει να μας το πουν».
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: