19.11.14

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου στα Εξάρχεια μιλάει για το επεισόδιο...


 Τι λένε στις καταθέσεις τους οι ΜΑΤατζήδες που ενεπλάκησαν στο περιστατικό
ΒΙΝΤΕΟ...
Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου στα Εξάρχεια, Γιάννης Μάκος, μίλησε στο «Ποντίκι» και υποστήριξε ότι τα δύο παιδιά που εμφανίζονται στο βίντεο τον...
βοηθάνε στο περίπτερο.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, έφυγε από το περίπτερο επειδή αντιμετώπιζε κάποια θέματα υγείας και τα δύο παιδιά έμειναν για να φυλάνε το περίπτερο, και σε αυτό το μισάωρο έγινε το περιστατικό. Επίσης ο Γιάννης Μάκος είπε ότι η αστυνομία χτύπησε τα δύο παιδιά που τον βοηθούν στο περίπτερο.


 
Τι λένε στις καταθέσεις τους οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό του περιπτέρου στα Εξάρχεια

Οι αστυνομικοί που κατέθεσαν για το περιστατικό του περιπτέρου στα Εξάρχεια, υποστήριξαν σύμφωνα με πληροφορίες, ότι πλήρωσαν κανονικά τα νερά που αγόρασαν και το επεισόδιο οφείλεται σε προκλήσεις από ομάδα νεαρών που δεν είχε σχέση με το περίπτερο.

Μάλιστα οι αστυνομικοί μίλησαν για δύο εμπλεκόμενα πρόσωπα, ο ένας είναι υπάλληλος του περιπτέρου και ο δεύτερος φέρεται να είναι υπάλληλος του περιπτέρου.

Ο φερόμενος ως υπάλληλος επιμένει ότι τα γεγονότα έγιναν έτσι όπως απεικονίζονται στο επίμαχο βίντεο και υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί έκλεψαν τα νερά.

Αύριο αναμένεται να καταθέσει και ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου προκειμένου να δοθεί σαφής απάντηση για το ποια από τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο βίντεο είναι υπάλληλοι του περιπτέρου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Στ. Μπαλάσκας, υποστήριξε το ίδιο ακριβώς με αυτό που υποστήριξαν στις καταθέσεις τους οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στο περιστατικό, ότι δηλαδή πλήρωσαν τα νερά και μάλιστα τόνισε ότι ο περιπτεράς έπρεπε να συλληφθεί.


πηγη topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: