16.11.14

Εμμονές και διλλήματα…

Με το δίλημμα «δικομματική ή χάος», που έχει γίνει «πιπίλα» στo στόμα της συγκυβέρνησης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επικαλέστηκε το λαό και υπερασπίστηκε το έργο του ΠΑΣΟΚ. 

«Ο…
ελληνικός λαός που υφίσταται τις απώλειες αυτές, διαμαρτύρεται και δυσανασχετεί, καταλαβαίνει όμως, όταν φτάνει η ώρα των σκληρών και πραγματικών διλημμάτων, ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο υπεύθυνο, εφαρμόσιμο και ασφαλές», δήλωσε, με αφορμή το σημερινό άρθρο του πρωθυπουργού στην «Καθημερινή».

Και συνέχισε: «Τα μεγάλα δημοσιονομικά και διαρθρωτικά επιτεύγματα των πέντε πέτρινων χρόνων που πέρασαν είναι πολύ σημαντικά και ανήκουν στον ίδιο τον ελληνικό λαό και σε κανέναν άλλο είτε αυτός πορεύθηκε από την αρχή στο δρόμο της ευθύνης είτε προσχώρησε στη συνέχεια σε αυτόν και ενώ είχαν δρομολογηθεί οι εξελίξεις και είχαν επιτευχθεί παρά πολλά. Ο ελληνικός λαός είναι συνεπώς αυτός που θα αποφασίσει αν θα τα προστατεύσει και θα τα ολοκληρώσει όλα αυτά ή αν θα τα σκορπίσει στο όνομα της προσδοκίας για επιστροφή στις πιο αρνητικές και ανεύθυνες πρακτικές των προηγούμενων δεκαετιών».

Καμία επαφή με την πραγματικότητα, από έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με την προσκόλληση στην εξουσία – με κάθε κόστος - δεν μας κάνει πλέον καμία εντύπωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: