15.11.14

Το πρωτοσέλιδο της "Επένδυσης"...


 Και αυτό το Σάββατο η νέα πολιτικο-οικονομική εφημερίδα στα περίπτερα όλης της χώρας...  
Διαβάστε στην «Επένδυση» του Σαββατοκύριακου:
Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Κυριάκος Μητσοτάκης, Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης:
Να προτείνει η κυβέρνηση άμεσα τον υποψήφιο της για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς όμως να...
αλλάζει το χρονοδιάγραμμα της προεδρικής εκλογής.
«Η καλύτερη απάντηση στη θεσμική εκτροπή που εισηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να προτείνει η κυβέρνηση άμεσα τον υποψήφιό της για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς όμως να αλλάζει το χρονοδιάγραμμα της προεδρικής εκλογής. Υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι το πρόσωπο που θα επιλέγει θα είναι ένας σπουδαίος έλληνας ή μια σπουδαία Ελληνίδα που θα ενώνει τους έλληνες, θα εκπροσωπεί επάξια τη χώρα στο εξωτερικό και θα εκφράζει τη βούληση της κοινωνίας να ολοκληρωθεί η εθνική ανασυγκρότηση. Και μετά ας απολογείται ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το Φεβρουάριο γιατί δεν υπακούει στο πνεύμα του Συντάγματος που απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία και ευρύτερη συναίνεση για την εκλογή προέδρου».

-Κάποιοι που κουράστηκαν να κάτσουν στον πάγκο
«Αισθάνομαι, πάντως, μερικές φορές ότι κάποιοι παρά το γεγονός ότι ξέμειναν από μεταρρυθμιστική βενζίνη δεν νοιώθουν την ανάγκη να γεμίσουν ξανά το ρεζερβουάρ. Ίσως γιατί κουράστηκαν. Θα πρέπει να ξέρουν ότι ο αγώνας αυτός δεν είναι δρόμος ταχύτητας 100 μέτρων, αλλά μαραθώνιος. Και όποιος δεν αντέχει τα 42 και πλέον χιλιόμετρα, ας κάτσει στον πάγκο».

-Για τον κίνδυνο να μείνουμε χωρίς εγγυημένη χρηματοδότηση

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι αν δεν προσέξουμε, εκεί που είχαμε αυστηρή επιτήρηση από τους πιστωτές μας με χαριστικούς όρους χρηματοδότησης, θα καταλήξουμε στην ανεξέλεγκτη επιτήρηση των αγορών χωρίς εγγυημένη χρηματοδότηση».
-Για τον ΣΥΡΙΖΑ
Α) «Ο ΣΥΡΙΖΑ παλινδρομεί στα εθνικά θέματα με την ίδια ευκολία που τα στελέχη του αλλάζουν γλώσσα και άποψη στα θέματα της οικονομίας. Άραγε πόσο σοβαρός συνομιλητής μπορεί να είναι ένα κόμμα που ισορροπεί εφιαλτικά ανάμεσα στη εθνική συναίνεση και την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ; Που είναι έτοιμο να πάρει ρίσκα σε βάρος της εθνικής άμυνας προκειμένου να ικανοποιήσει την εσωστρέφεια κάποιας διεθνιστικής συνιστώσας του;
Β)Το ταγκό είναι χορός για δύο. Και, δυστυχώς, η αξιωματική αντιπολίτευση εδώ και πολύ καιρό χορεύει στα δικά της, μοναχικά βήματα.
Επίσης:
Σχέδιο για ενιαίο ΦΠΑ καταρτίζει το οικονομικό επιτελείο το οποίο σκοπεύει να δώσει… ανάσες σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις μέσω της μείωσης των φορολογικών συντελεστών.
Στην παρούσα φάση έχει πει στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός για ενιαίο συντελεστή ΦΠΑ στο 15% ο οποίος θα υλοποιηθεί κατά την διάρκεια της επόμενης χρονιάς.
Παράλληλα «κλείδωσε» η μείωση του συντελεστή φορολόγησης των κερδών από το 26% στο 22% για την χρήση του 2015. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό βήμα ελάφρυνσης του φορολογικού βάρους των επιχειρήσεων που θα λάβει η κυβέρνηση με στόχο σταδιακά και έως το 2017 ο συγκεκριμένος συντελεστής να αποκλιμακωθεί περαιτέρω στο επίπεδο του 15%.
Στο ένθετο «Επένδυση Plus”
Μια νέα μαύρη τρύπα ύψους 2 δις ευρώ απειλεί τα ασφαλιστικά Ταμεία. Ισχυροποιείται έτσι η απαίτηση της τρόικας για αύξηση ορίων ηλικίας και μείωση παροχών.
Μαζί:
Τρείς Προσφορές!
Το πρώτο cd του Γιάννη Χαρούλη ‘’ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΙ ΕΝΤΟΣ’’
Το πρώτο cd του δημοφιλούς καλλιτέχνη με 13 τραγούδια , σε μουσική του Μιχάλη Νικολούδη και με την συμμετοχή της Αναστασίας Μουτσάτσου.
Ξεχωρίζουν τα : « Έλα πάρε με », « Παλιό τραγούδι », «Θάλασσα γυαλί » και « Ανταπόκριση ».
Ακόμα
Mazoo and the Zoo
Ένας κατεργάρης παπαγάλος, μια ζωηρούλα πάπια, ένας χοντρούλης ελέφαντας και ένα σωρό άλλα απίθανα ζωάκια πρωταγωνιστούν σε αστείες ιστορίες και τραγουδούν παρέα με τους Mazoo and the Zoo, το πιο κεφάτο νεανικό συγκρότημα!
Αυτό το Σάββατο το 2ο CD και το 2ο DVD της σειράς!
Και
ΜΙΝΑ
Ενα cd με 21 μεγάλες επιτυχίες της μεγάλης Ιταλίδας καλλιτέχνιδας.


parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: