7.11.14

Εγκαταλείψατε το ραδιομέγαρο...

Δώδεκα μήνες κλείνουν από τη μέρα που οι δυνάμεις καταστολής ανέλαβαν να βάλουν τάξη στην αταξία, την τάξη του ένστολου Μαύρου, στην...
αταξία της έλλογης Αμφισβήτησής του, από τον Αγώνα Πολιτικής Ανυπακοής, πιστοποιημένου μέσα από την καθημερινή εθελοντική και αμισθί παραγωγή τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού έργου από τους Όρθιους της Ελεύθερης ΕΡΤ-ΕΡΤ3-ΕΡΑ.

Δώδεκα μήνες τώρα, στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, την Ισηγορία και την Πολυφωνία, οι Δυνάμεις Ασφαλείας και τα ΜΑΤ(φευ;) ανέλαβαν το ρόλο των ΕΓΓΥΗΤΩΝ της λειτουργίας της καρικατούρας δημόσιας τηλεόρασης ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, κυβερνητικού γραφείου τύπου, ανταποδοτικό τέλος στην εργολαβική υποστήριξη από την DIGEA.Για τον Κλικλίκο έπρεπε να εκτελεστούν εν ψυχρώ η ΕΡΤ και οι 3000 εργαζόμενοι.

Δώδεκα μήνες μετά οι διακηρύξεις για Ραδιοτηλεοπτικούς Παρθενώνες, άλλη μία δέσμη συνειδητής με επίγνωση απάτης, απατηλών υποσχέσεων, τόσο ψευδών που ακόμη και τα ψέματα ανατρίχιασαν από τα ψέματα που άκουσαν.

Στους εκτελεστές-βιαστές της ΕΡΤ και του αγαθού της δημόσιας ενημέρωσης δεν απευθύνεσαι. Αγωνίζεσαι να τους Ανατρέψεις, κρατώντας την ΕΡΤ ανοιχτή, κρατώντας σφιχτά-αλληλέγγυα το χέρι της κοινωνίας που χειμάζεται, δίνοντας δείγματα γραφής για την ΝΕΑ ΕΡΤ που οργανώνεται.

Κοιτώντας το Ραδιομέγαρο , με τις κλούβες των ΜΑΤ εγγυητή της «ομαλής λειτουργίας του», αναρωτιέσαι 12 μήνες μετά, ποια Δύναμη, ποια Ηθική , ποια Δεοντολογία κρατά Εντός του, τους πρώην συν-αδέλφους...

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, δημοσιογράφου της ελεύθερης ΕΡΤ, πατήστε εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: