5.11.14

Επεισόδια με χρυσαυγίτες υποψήφιους στις εκλογές των εκπαιδευτικών ...




Επεισόδια μεταξύ εκπαιδευτικών σημειώθηκαν σήμερα στο 11ο σχολείο Ευόσμου, όταν...
εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Πρωταγωνιστές εκπαιδευτικοί που πρόσκεινται στον νεοεμφανισθέντα συνδυασμό « Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών» και μέλη αριστερών συνδυασμών από την άλλη.


  Η ένταση ήταν διάχυτη από το πρωί στο σχολείο, καθώς για πρώτη φορά συμμετέχει στις εκλογές των εκπαιδευτικών συνδυασμός της Χρυσής Αυγής. Όταν οι δύο υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής έκαναν την εμφάνιση τους στο σχολείο, οι συνάδελφοι τους από την αντίπερα πολιτική όχθη ζήτησαν την απομάκρυνση τους, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι ο φασισμός δεν έχει θέση στην εκπαίδευση.
Όπως το alterthess  μεταδίδει, οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής αρνήθηκαν να φύγουν ενώ μαζί τους υπήρχαν άγνωστα άτομα με γνωστή όμως πολιτική προέλευση. Στην συνέχεια υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας, η οποία καθ’υπόδειξη των χρυσαυγιτών εκπαιδευτικών προσήγαγε 6 εκπαιδευτικούς άλλων παρατάξεων, τους οι συνδικαλιστές της Χρυσής Αυγής κατηγόρησαν ότι τους επιτέθηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από νωρίς το πρωί μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο χώρο των εκλογών και έστησαν τραπέζι και μοιράζαν ενημερωτικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: