1.11.14

"Το ΠΑΣΟΚ θα διατηρήσει την υπόστασή του", λέει ο Βενιζέλος...


Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσει το ΠΑΣΟΚ την υπόστασή του έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Εθνική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, σύμφωνα με το...
ρεπορτάζ της Μαριτίνας Ζαφειριάδου, η οποία μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου, στον RealFM, 97.8.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ΠΑΣΟΚ θα έχει την αυτονομία του, τα σύμβολά του και θα μετέχει με το όνομά του. Επίσης, ο κ. Βενιζέλος έστειλε πολλά μηνύματα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και, κυρίως, στους διαφωνούντες, λέγοντας ότι δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατικής Παράταξης.
Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι βρισκόμαστε λίγο πριν από την έξοδο από το μνημόνιο. Ωστόσο, όπως είπε, το πολιτικό κλίμα δεν είναι άδολο.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, άφησε αιχμές προς τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατανομάσει, μιλώντας για κάποιους που θέλουν να προκηρύξουν πρόωρες εκλογές, θεωρώντας ότι αυτό θα τους δώσει ένα πρόκριμα, ενώ, όπως είπε, κάνουν λάθος.
Ακούστε το ηχητικό, ΕΔΩ...
πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: