16.11.14

Με τις πλάτες του μπαμπά...





Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, οι κατηγορίες και η σκληρή ναζιστική γραμμή της Νεολαίας της Χ.Α. ...
Με τη φιλόδοξη θυγατέρα του αρχηγού τα...έβαλε ο Σωτήρης Δεβελέκος, οδηγός του Μιχαλολιάκου και πρώην επικεφαλής του Μετώπου Νεολαίας, σύμφωνα με τις κατηγορίες που της προσάπτει, όπως...
καταγράφηκαν σε τηλεφωνική συνομιλία του.
"Παραγκωνίζει παλαιότερα μέλη και επιβάλλει τους δικούς της κανόνες... με τις πλάτες του μπαμπά", ακούγεται να λέει ο Δεβελέκος.
Στο ρεπορτάζ του "Έθνους της Κυριακής" αναφέρονται τα εξής:
"Να κάτσω στο Μέτωπο να κάνω τι; Να βλέπω την Ουρανία, τον Λάζαρο και τον Λύρη να κάθονται στις προεδρικές θέσεις;... Δεν μπορώ να ξέρω ότι άνθρωποι που είναι για τον μπ... είναι από πάνω μου. Ουρανία über alles".
Είναι τα λόγια του Σωτήρη Δεβελέκου, πρώην επικεφαλής του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής και οδηγού του Νίκου Μιχαλολιάκου που περιγράφει σε "συναγωνιστή" του αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό της φασιστικής οργάνωσης.
Μέσα από τις αναφορές σκιαγραφεί το αρχηγικό προφίλ που λανσάρει η κόρη του αρχηγού, η οποία παραγκωνίζει παλαιότερα μέλη και επιβάλλει τους δικούς της κανόνες στο Μέτωπο Νεολαίας.
Όπως προκύπτει από τηλεφωνική συνομιλία που παρουσιάζει η εφημερίδα, η Ουρανία Μιχαλολιάκου παραγκωνίζει παλαιότερα μέλη και επιβάλλει τους δικούς της κανόνες...με τις πλάτες του πατέρα της.
"Φίλε, άμα δεν ήταν η Ουρανία θα τους είχα γαμ...όλους κανονικά. Ξέρουν ότι λόγω του αρχηγού, επειδή είναι η Ουρανία, δεν μπορώ να κάτω κάτι άλλο. Απο εκεί είναι η πηγή του κακού. Αν δεν ήταν η Ουρανία θα είχανε γίνει αλλιώς τα πράγματα", λέει στον συνομιλητή του ο Δεβελέκος.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του "Έθνους" η Ουρανία Μιχαλολιάκου είχε επιβάλει σκληρή ναζιστική γραμμή στα μέλη του Μετώπου της Νεολαίας. Στο ραδιόφωνο της οργάνωσης "αποφεύγονται δηλωμένοι αριστεροί, αναρχικοί, νέγροι, Εβραίοι και μουσική που παραπέμπει σε πολυπολιτισμικά πρότυπα στα οποία είμαστε αντίθετοι", αναφέρεται σε έγγραφο που συμπεριλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία.


πηγη "Eθνος της Κυριακής"

Δεν υπάρχουν σχόλια: