12.11.14

Γ. Μπασκόζος: Εκβιάζουν και στρώνουν το χαλί για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες...


Mε αφορμή τις δηλώσεις Σπυρόπουλου...
«Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα με τις δηλώσεις Σπυρόπουλου περί παροχών υγείας ανάλογα με τις ασφαλιστικές εισφορές», τονίζει σε δήλωσή του ο Γ. Μπασκόζος, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Η μνημονιακή συγκυβέρνηση και οι υπάλληλοι της (...) εκβιάζουν...
και ετοιμάζουν το έδαφος για πλήρη επικράτηση των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών για να έχουν αξιοπρεπείς παροχές υγείας αυτοί που έχουν να πληρώσουν».


Ολόκληρη η δήλωση του Γ. Μπασκόζου:
Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα με τις δηλώσεις Σπυρόπουλου περί παροχών υγείας ανάλογα με τις ασφαλιστικές εισφορές.
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση και οι υπάλληλοι της, πρώτα διαλύουν το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα και τις δημόσιες δομές υγείας και μετά εκβιάζουν και ετοιμάζουν το έδαφος για πλήρη επικράτηση των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών για να έχουν αξιοπρεπείς παροχές υγείας αυτοί που έχουν να πληρώσουν.
Την ίδια στιγμή που φτωχοποιούν την κοινωνία και εκτοξεύουν την ανεργία και την υποαπασχόληση στα ύψη, έρχονται να αποκλείσουν ουσιαστικά τους φτωχούς, τους άνεργους και τους ανασφάλιστους από την δυνατότητα ισότιμης πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας.
Η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ , όπως εκφράστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, είναι σαφής.
Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει δωρεάν πρόσβαση για όλους, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, στις δημόσιες δομές υγείας και διασφάλιση της πρόσβασης για όλους στην αναγκαία φαρμακευτική αγωγή με δραστικό περιορισμό - έως μηδενισμό για άνεργους ανασφάλιστους και ειδικές κατηγορίες  -της επιβάρυνσης στη συμμετοχή των ασθενών στη φαρμακευτική δαπάνη.
Με την δημοκρατική έκφραση της θέλησης του λαού μας να απαλλαγούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: