20.11.14

Το μυστήριο δεν λύθηκε...

 
O Βενιζέλος μιλώντας πριν λίγο με δημοσιογράφους, χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ, φιλική και...
σε θετικό πρόσημο και ανέφερε ότι  ο πρωην πρωθυπουργος θα του διατυπώσει, σε χρόνο που δεν διευκρίνισε, τις απόψεις του και κάποιες ιδέες που έχει για την παράταξη. Είπε ακόμη ότι ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να  συστρατευθεί και δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε νέα συνάντησή τους.
 Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν νωρίτερα και οι συνεργάτες του Βενιζέλου, που επεσήμαναν ότι έχουν αρχίσει να λιώνουν οι πάγοι.
Το μυστήριο με την παρουσία, ή όχι, του Παπανδρέου στα ψηφοδέλτια  δε λύθηκε, αφού συνεργάτες του Βενιζέλου έλεγαν ότι δεν μπορούσε να τεθεί έτσι ωμά ένα αυτονόητο θέμα και μόνο ο Παπανδρέου, αν είχε πρόβλημα, θα μπορούσε να το θέσει.
Ο Βενιζέλος επ' αυτού απέφυγε να πάρει σαφή θέση, λέγοντας ότι δεν μπήκαν σε τέτοια θέματα αφού τώρα προηγείται η εκλογή ΠτΔ, και οι εθνικές εκλογές θα γίνουν, όπως είπε, το 2016.

Συνεργάτες του Βενιζέλου επισημαίνουν ακόμα ότι από τη συζήτηση δε διεφάνη καθοριστική άρνηση του κ. Παπανδρέου ως προς την δημιουργία της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης αφού ο κ Βενιζέλος επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν χάνει την πολιτική αυτονομία του και την οντότητά του στο πλαίσιο του συνεργατικού σχήματος.

Η μέχρι τώρα ενημέρωση για τη συνάντηση είναι από την πλευρά του κ Βενιζέλου.
πηγη topotniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: