6.11.14

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η ΣΤΑΣΥ για το χαστούκι...

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει η ΣΤΑΣΥ για το χαστούκι
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΣΤΑΣΥ, καταθέτοντας αναφορά σχετικά με την...
δημόσια καταγγελία που έκανε η κυρία Σμάρω Κοκκόση ότι δέχθηκε χαστούκι από ελεγκτή κομίστρου της εταιρείας.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, «διαφυλάσσοντας το κύρος του δημοσίου αγαθού των συγκοινωνιών, αλλά και με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα επιβατών και πολιτών αποφάσισε να καταθέσει σχετική αναφορά ενώπιον των αρμόδιων Δικαστικών Αρχών, αναφορικά με το καταγγελθέν περιστατικό από την επιβάτιδα κ. Σμ. Κοκκόση».
«Η δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να διερευνήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια. Θέτουμε στη διάθεσή της το σύνολο του υλικού που η ΣΤΑΣΥ έχει στην κατοχή της» καταλήγει.
Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση της εταιρείας, η ΣΤΑΣΥ διαπίστωσε ότι η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων τήρησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες και ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας, όταν η καταγγέλλουσα αρνήθηκε να επιδείξει το εισιτήριό της και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της.
Η εταιρεία σημειώνει ότι η καταγγέλλουσα, συνοδευόμενη από ομάδα ελεγκτών και τον ειδικό φρουρό οδηγήθηκε στο γραφείο αστυνομίας του σταθμού «Ομόνοια» για την εξακρίβωση των στοιχείων της, όπου και της επιδόθηκε το πρόστιμο, ενώ υπογραμμίζει ότι θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει για τον έλεγχο της υπόθεσης...
avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: