19.11.14

Στη «σέντρα» ο Καρατζαφέρης, σφυρίζει αδιάφορα η Ν.Δ. ...




Το 2,7%, που το κόμμα Καρατζαφέρη απέσπασε στις ευρωεκλογές του Μαΐου, δεν είναι αμελητέο...
 Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος ελέγχεται για τη συμμετοχή του σε offshore εταιρείες, στις οποίες φέρεται ότι κατέληξαν μίζες από εξοπλιστικά  προγράμματα. Η εμμονή του Γιώργου Καρατζαφέρη με...
ερωτήσεις για συγκεκριμένα εξοπλιστικά προγράμματα τα τελευταία χρόνια στη βουλή δημιουργεί ποικίλα ερωτήματα, ωστόσο η πολιτική συγκυρία στην οποία ξεσπά το συγκεκριμένο σκάνδαλο φαντάζει κάτι παραπάνω από «τυχαία», με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να δείχνουν σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης- και ενώ μόλις λίγες εβδομάδες πριν εξεταζόταν αν πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα παρίστατο στις εκδηλώσεις για τα 40ά γενέθλια του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Αν και οι πληροφορίες φέρουν να έχει διαρρεύσει από κύκλους του Κοινοβουλίου η συμμετοχή του Γ. Καρατζαφέρη σε offshore εταιρεία, ως αποδέκτη μίζας 1,6 ευρώ από τα εξοπλιστικά προγράμματα, στη Ν.Δ. νίπτουν τας χείρας τους διαμηνύοντας ότι αρμόδιος για τα «πόθεν έσχες» είναι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Καλαντζής.
Ωστόσο, ενδεχόμενη φυλάκιση του Γιώργου Καρατζαφέρη αναμένεται να έχει σοβαρό αντίκτυπο στους ψηφοφόρους του, με εικαζόμενο αποτέλεσμα την ενίσχυση της Ν.Δ  με την «εξαφάνιση» των συνενοίκων της «δεξιάς πολυκατοικίας».

Το 2,7%, που το κόμμα Καρατζαφέρη απέσπασε στις ευρωεκλογές του Μαΐου, δεν είναι αμελητέο, σε μια περίοδο που οι πρόωρες εκλογές μοιάζουν βεβαιότητα και η Ν.Δ. είναι δεύτερο κόμμα βάσει των δημοσκοπήσεων.

Στο θέμα αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες, ταχείες εξελίξεις, ενώ εμπλοκή στο σκάνδαλο φέρονται να έχουν τόσο συγγενικά πρόσωπα του Γ. Καρατζαφέρη, όσο και στενοί συνεργάτες του.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: