15.11.14

Ξύλο και βρισιές στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα...

Τέως δήμαρχος Μαραθώνα: "Λέτε μπούρδες" 
- Ψινάκης: Και εσείς πιπ...ς ...
Άστραψε και βρόντηξε ο Ηλίας Ψινάκης στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ανταλλάσσοντας σκληρές κουβέντες με τον πρώην δήμαρχο Ιορδάνη Λοϊζο.

«Αν θέλετε να γλιτώσετε, μην...
απευθύνεστε σε μένα, μη μου λέτε κύριε Ψινάκη, γιατί απαντάω. Μιλήστε στην κάμερα, κάντε το σόου» είπε ο δήμαρχος, με τον πρώην δήμαρχο να απαντά: «Επειδή δεν έχω καμία διάθεση να γλιτώσω, θα απευθύνομαι σε εσάς, είτε ως κύριο Ψινάκη, είτε ως καλλιτεχνικό μάνατζερ, είτε ως ό,τι άλλο θέλετε».
Οι τόνοι ανέβηκαν όσο περνούσε η ώρα με τους διαλόγους ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και τον Ιορδάνη Λοϊζο να περιλαμβάνουν και βρισιές

«Εμάς δεν μας έχει παραδόσει κανείς τίποτα, μην λέτε τώρα μπούρδες. Μας παρδώσατε τίποτα; Εξαφανιστήκατε και βρήκαμε άδεια γραφεία και σβησμένα κομπιούτερ. Γι' αυτό έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη. Έλα σε παρακαλώ τώρα, μην λες αηδίες βραδιάτικα» είπε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης στον κ. Λοΐζο με τον δεύτερο να απαντάει «Κι εσείς έχετε μια ακατάσχεση μπουρδολογία και εγώ ποτέ δεν σας κατηγόρησα για μπούρδες. Εγώ εμπιστεύομαι την κρίση του κόσμου. Να μας κρίνει ο κόσμος κ. Ψινάκη».

«Κι εσείς λέτε π@π@ς τωρα και μας έχετε φέρει σε αυτή την κατάσταση. Θα μας κάνετε και αντιπολίτευση;» του ανταπάντησε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο δήμαρχος είχε φραστική αντιπαράθεση και με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Όταν ο Σπύρος Λιβαθινός βρισκόταν στην έδρα και ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την συζήτηση, ένας δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος παράκουσε ανέβηκε πάνω στην έδρα και τον χτύπησε στο κεφάλι!

Στην συνέχεια ακολούθησε πανδαιμόνιο, άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι μπήκαν στη μέση προκειμένου να τους χωρίσουν, όπως και έγινε.

Στο τέλος παρενέβη και ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος είπε ότι όλα αυτά είναι χυδαιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: