30.11.14

Συγκέντρωση στο Γ. Γεννηματάς για τον Ρωμανό...

 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν περισσότερα από 800 άτομα έξω από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον Νίκο Ρωμανό.
Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε... πορεία συμπαράστασης με μηχανές η οποία ξεκίνησε από τα προπύλαια και κατέληξε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με άτομα που συμμετέχουν στην συγκέντρωση, υπάρχει οπτική επαφή των διαδηλωτών με το δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται ο Νίκος Ρωμανός.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο υπάρχει έντονη παρουσία της αστυνομίας με άνδρες των ΜΑΤ αλλά και άνδρες της ομάδας Δέλτα, οι οποίοι ακολουθούσαν και την μοτο- πορεία.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το δικηγόρο του Νίκου Ρωμανού, Φραγκίσκο Ραγκούση, η κατάσταση της υγείας του νεαρού είναι κρίσιμη και τόνισε ότι η εισαγγελέας φυλακών διέταξε την αναγκαστική σίτισή του.

Σήμερα θέση στην υπόθεση Ρωμανού πήραν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δήλωσε ότι τα αιτήματα του Ρωμανού είναι σωστά και ότι δεν πρέπει η πολιτεία να αφήσει τον Ρωμανό να πεθάνει, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: