30.11.14

Συσσίτιο για τους άπορους στο μνημόσυνο του Αντώνη Βαρδή...

O Αντώνης Βαρδής μπορεί να έφυγε, ωστόσο οι δικοί του άνθρωποι φροντίζουν να ικανοποιούν τις επιθυμίες του, που...
έχουν να κάνουν με φιλανθρωπίες.

Συγκεκριμένα, ο... τραγουδιστής είχε ζητήσει από τους δικούς του ανθρώπους, όταν θα έφευγε από τη ζωή, να προσφέρουν εθελοντική εργασία προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Έτσι, με αφορμή το τρίμηνο μνημόσυνό του που θα γίνει την Δευτέρα το μεσημέρι στις 2 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Μοναστηρακίου στην Αθήνα, θα τελεστούν τα «ψυχικά δώρα» από την οικογένεια του, τους φίλους του και τους συνεργάτες του.

Εκείνη την ημέρα θα μαγειρέψουν για να προσφέρουν κρητικό γαμοπίλαφο με κοτόπουλο και για επιδόρπιο χαλβά σιμιγδαλένιο. Επίσης, θα μοιράσούν και τρόφιμα όπως κρεμμύδια, ελαιόλαδο, κοτόπουλο και ρύζι.

Η ίδια πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί και για το εξάμηνο μνημόσυνο και ως γεύμα θα ετοιμάσουν κοτόπουλο με κριθαράκι και για επιδόρπιο χαλβά σιμιγδαλένιο. Και τότε θα μοιράσουν κρεμμύδια, ελαιόλαδο, πελτέ ντομάτας, συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας , κοτόπουλο , και κριθαράκι. Το ίδιο μάλιστα βράδυ στην οδό Πλαταιών 55 και Παραμυθίας στο Μεταξουργείο θα γίνει συγκέντρωση με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά όπου θα μοιραστούν μπουφάν, πουλόβερ, κουβέρτες και κάλτσες σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: