22.11.14

Χρυσόγονος: Δεν πάμε προς το καλύτερο, αλλά προς το χειρότερο...

Χρυσόγονος: Δεν πάμε προς το καλύτερο αλλά προς το χειρότερο
 «Έχει ενοχοποιηθεί μέχρι και η έννοια των εκλογών και τίθενται σε αμφισβήτηση και το αποτέλεσμα των εκλογών. Δηλαδή ποια πολιτική θα ακολουθηθεί όποιος κι αν βγει» σχολίασε ο  ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, για τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Αγορά".
Μιλώντας στον ...
RealFm 97,8,  υποστήριξε ότι «δεν αρκεί ένα εκλογικό αποτέλεσμα για να ανατρέψει την ντε φάκτο «δικτατορία» των κεφαλαιαγορών, χρειάζονται πολλά περισσότερα. Σχέδιο, συσχετισμοί δυνάμεων ακόμα και σε πανευρωπαϊκή κλίματα, σχεδιασμός. Οι λαοί πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πάμε προς το καλύτερο αλλά προς το χειρότερο» είπε.
Εκείνο που φοβάμαι ότι οι κοινωνίες έχουν ελλειπή κοινωνική φαντασία και δεν αναζητούν λύσεις προς το μέλλον αλλά από το παρελθόν, όπως είναι η επιστροφή στα εθνικά νομίσματα, στους εθνικούς ανταγωνισμού και ίσως και στους πολέμους».
Όσο για τη στάση της τρόικας σχολίασε: «Η τρόικα αποτελείται από χαμηλόβαθμους τεχνοκράτες, δεν έχουν πολιτικές αλλά ακολουθούν το πρόγραμμα, ακόμα κι αν δεν είναι βιώσιμο. Εφαρμόζουν τους κανόνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: