16.11.14

Επίθεση Βουδούρη σε Μουτσινά...

 
...μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας "Αγορά"...
 Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Οδυσσέας Βουδούρης, χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός να χρησιμοποιεί κάποιος και, ειδικά, ο Πάρις Μουτσινάς, τη θέση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, για να περνάει τις...
δικές του απόψεις, μιλώντας στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, στον realfm 97.8.
Ερωτώμενος για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά» σχετικά με την κίνηση των ανεξάρτητων βουλευτών για τη δημιουργία κυβέρνησης εθνικού σκοπού από την παρούσα βουλή, ενόψει της προεδρικής εκλογής του Φεβρουαρίου, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Βουδούρης απάντησε ότι δεν υπάρχει πολιτική σύγκλιση, «διότι προφανώς υπάρχει ο Χρήστος Αηδόνης, ο οποίος είναι κυβερνητικός και υπάρχουμε και εμείς οι οποίοι είμαστε σαφώς στην αντιπολίτευση. Δεν μπορεί να υπάρξει συμψηφισμός και, συνεπώς, δεν υπάρχει κοινός πολιτικός στόχος. Ο Πρόεδρος οφείλει μόνο να έχει ένα συντονιστικό ρόλο. Δεν έχει πολιτικό ρόλο».

Παράλληλα, ο κ. Βουδούρης πρόσθεσε ότι σκοπός αυτής της κοινοβουλευτικής ομάδας είναι να έχουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές ίση συμμετοχή με τους υπόλοιπους συναδέλφους.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βουδούρης δήλωσε ότι αυτή η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε ουσιαστική νομιμοποίηση. «Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαπραγματευτεί και φάνηκε από τα τελευταία γεγονότα με την τρόικα. Έχει πλέον και μία εσωτερική αμφισβήτηση. Η παραίτηση του κ. Ψυχάρη δεν είναι τυχαία», επισήμανε.

Τόνισε, μάλιστα ότι έχουμε μπει εκ των πραγμάτων σε μία περίοδο πολιτικής και οικονομικής αστάθειας. «Και αν η κυβέρνηση θέλει να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα και να εξασφαλίσει τη σταθερότητα, πρέπει να προσφύγει άμεσα σε εκλογές», υποστήριξε.

Ακούστε εδώ τι είπε ο κ. Οδυσσέας Βουδούρης

  enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: