24.11.14

Μοντέλο εξετάζει γεννητικά όργανα περαστικών για καλό σκοπό...


 BINTEO...
Μια διαφορετική καμπάνια κατά του καρκίνου του προστάτη πραγματοποιήθηκε στους δρόμους του... Λος Άντζελες με τους περαστικούς να μένουν άναυδοι μπροστά στο πλακάτ που κρατούσε μια γυναίκα – μοντέλο, με το οποίο καλούσε τους άνδρες σε μια επί τόπου... δωρεάν εξέταση όρχεων.
Η νεαρή κοπέλα σε όποιον σταματούσε του εξηγούσε ότι πρόκειται για καμπάνια στο πλαίσιο του κινήματος Movember και πως για κάθε εξέταση η ομάδα Simple Pickup θα προσέφερε 100 δολάρια και για κάθε 100.000 "χτυπήματα" στο YouTube εντός 30 ημερών, το ίδιο ποσό. Στη συνέχεια φόρεσε "ειδικά" μοβ γάντια  και έκανε στους ενδιαφερόμενους την εξέταση.

Συνολικά σταμάτησαν έξι άνδρες, άρα δόθηκαν 600 δολάρια, ενώ πέντε μέρες μετά την δημοσίευση του βίντεο, οι περισσότεροι από 3.500.000 χρήστες που το είδαν, ανέβασαν το ποσό στις 4.100 δολάρια.

«Αυτό που έγινε μόλις, είχε ως στόχο να δείξει, ότι όσο μπορώ εγώ να σας κάνω αυτήν την εξέταση, άλλο τόσο μπορείτε και μόνοι σας. Αν παρατηρήσετε οτιδήποτε παράξενο στην περιοχή, να επισκεφτείτε αμέσως τον γιατρό σας», είπε η κοπέλα μετά την εξέταση.
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: