21.11.14

Καρατζαφέρης: Το καμάρι της ΕΕ και των ΜΜΕ...

καρατζαφέρης λαος 
BINTEO...
Σε ανθρώπους με μνήμη χρυσόψαρου νομίζουν ότι απευθύνονται αρκετοί μεγαλοδημοσιογράφοι αυτής της χώρας, καθώς το οικονομικό κατεστημένο αποφάσισε να εξαφανίσει από το πολιτικό σκηνικό τον Καρατζαφέρη.

Οι ίδιοι άνθρωποι, που...
εξυμνούσαν για χρόνια τον ακροδεξιό πολιτικό, ανοίγοντας εν γνώσει τους το δρόμο για την ενίσχυση του ναζισμού της Χ.Α στην Ελλάδα, τώρα ρίχνουν πρώτοι τη λίθο τους στο πρόσωπο του… «Καρατζαφύρερ».

Δείτε το απόσπασμα του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε για τη στήριξη που παρείχαν Βρυξέλλες και Έλληνες ολιγάρχες στον Καρατζαφέρη


Νομίζουν δεν θυμάται κανείς ότι ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ φιλοξενούσε στο κόμμα του τους θεωρητικούς του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού, όπως την οικογένεια Πλέυρη.

Θέλουν να ξεχάσουμε πως στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος ακούγονταν ύμνοι της χούντας ενώ τα στελέχη του ΛΑΟΣ, όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης, προωθούσαν ακραία αντισημιτικά βιβλία στις εκπομπές τους.

Έχουν την εντύπωση ότι το video στο οποίο ο Γεωργιάδης κραυγάζει συνθήματα εμπνευσμένα από τον Γκέμπελς με φόντο τη σημαία του κόμματος, θα διαγραφούν δια μαγείας από το youtube.

Κυρίως όμως θέλουν να ξεχαστούν τα άρθρα σε ναυαρχίδες του ελληνικού Τύπου, όπως η Καθημερινή και το Βήμα, που εξυμνούσαν την παρουσία του Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση του δοτού πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Άρη Χατζηστεφάνου, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: