21.11.14

Άδωνις...

Έχω αρχίσει και σαστίζω. Τόσο απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα πια; Για να καταλάβουμε τι...
μας λέει εδώ ο μέγας πολιτικός ανήρ Άδωνις:




1. Άδωνις: "Τα εξοπλιστικά είναι αμαρτωλή περίπτωση παγκοσμίως. Θέλω να πω ότι, καλώς ή κακώς, εκεί που διακινείται πάρα πολύ χρήμα και υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλα συμφέροντα εκεί εμφιλοχωρούν διάφοροι μιζαδόροι δυστυχώς!'


Συμπέρασμα: Τι να κάνουμε, έτσι γίνεται …δυστυχώς! Πολύ χρήμα όμως πέφτει και αλλού π.χ. στα Φάρμακα, π.χ. στις Υποδομές (λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομοι – βλέπε μεγαλοεργολάβοι) π.χ. στις Ραδιοτηλεοπτικές Συχνότητες (μεγαλοκαναλάρχες), π.χ. στη Ναυτιλία – στα Πετρέλαια (εφοπλιστές), π.χ. στις Συγκοινωνίες και σε τόσους άλλους τομείς.

Το αξίωμα λοιπόν που προκύπτει από την πολιτική ανάλυση του Αδώνιδος είναι πως και εκεί, αφού διακινείται πολύ χρήμα, ε τι να κάνουμε και εκεί υπάρχουν μιζαδόροι και μιζαδοδέχτες δυστυχώς! Αλλά, κατά τα άλλα, μαζί τα φάγαμε και τα τρώμε!!!

2. Άδωνις: «Το ότι υπάρχει διαφθορά στα εξοπλιστικά δεν σημαίνει πως πρέπει η χώρα να μείνει ανυπεράσπιστη και να μην κάνουμε εξοπλισμούς […] γιατί αν φτάσουμε εκεί για να πιάσουμε τους μιζαδόρους θα αφήσουμε τα σύνορα αφύλαχτα.»

Συμπέρασμα: Για να φτάσουμε να πιάσουμε τους μιζαδόρους, σημαίνει πως πρέπει η χώρα να μείνει χωρίς φάρμακα, υποδομές, συχνότητες, ναυτιλία, συγκοινωνίες κτλ.

Δηλαδή η πολιτική ανάλυση του Αδώνιδος είναι: Ή με μίζες αλλά με άμυνα, υποδομές. συγκοινωνίες κτλ. Ή χωρίς μίζες και τίποτα! Δεν υπάρχει ας πούμε η λύση χωρίς μίζες αλλά με υποδομές, συγκοινωνίες κτλ.
Ακούτε τι λέει ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπά της;;;; Δικαιοσύνη, εισαγγελέας ακούει κανείς;;;

Αυτός ο άνθρωπος αξιωματικά αποδέχεται την μίζα ως θέσφατο (τι να κάνουμε τώρα αυτό γίνεται παγκοσμίως) και το βράδυ πάει στην Βουλή και ψηφίζει και υπερασπίζεται μνημόνια γιατί μαζί τα φάγαμε κατα τα άλλα και νομοθετεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου γιατί είμαστε σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης!!!!!

Αυτός ο άνθρωπος μας κουνάει από το πρωί μέχρι το βράδυ το δαχτυλάκι. Προφανώς, μας αξίζει να τον ξαναψηφίσουμε και αυτόν και τους συντρόφους του στη μίζα.

Από την συνέχεια της συζήτησης δεν προκύπτει απλά οτι ο Άδωνις είναι Μ – @ – Λ –@Α – Κ- Α – Σ αλλά γεννάται και το ερώτημα, γιατί το 2009 επανάρχεται με ερώτηση; Μήπως ήθελε και αυτός τη μίζα του για να σωπάσει; Αφού, όπως ο ίδιος, παραδέχεται έτσι παίζεται το παιχνίδι «καλώς ή κακώς εκεί που διακινείται πάρα πολύ χρήμα και υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλα συμφέροντα, εκεί εμφιλοχωρούν διάφοροι μιζαδόροι!».

Υ.Γ. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:

1ον Γιατί πάντα ξεμπροστιάζουν τους απόστρατους της πολιτικής (Τσοχατζόπουλο, Καρατζαφέρη) και όχι τους εν ενεργεία πολιτικούς, βουλευτές, υπουργούς, πρωθυπουργούς;

2ον Εσύ που αποδέχθηκες και βροντοφώναζες μαζί με τα παπαγαλάκια της διαπλοκής, τον Πάγκαλο και τους συντρόφους του το » Μαζί τα φάγαμε» σήμερα που ο «Πατριώτης» Καρατζαφέρης πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη και 2 offshore me 7.6 εκατομμύρια ευρώ (και πόσοι ακόμα που δεν θα μάθουμε ποτέ ), εσύ λοιπόν πόσο Μ – @– Λ –@ – Κ – Α – Σ αισθάνεσαι; Αισθάνεσαι ή κοιμάσαι ακόμα τον ύπνο του δικαίου; Γιατί αν για κάτι φταίς είναι πρωτίστως αυτό...
πηγή pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: