21.11.14

Η πρώτη φωτογραφία Ολάντ - Γκαγιέ στα Ηλύσια Πεδία...

olandgagie 


Δέκα μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου...
Φωτογραφίες που δείχνουν τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, να συνομιλεί στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου με την Ζουλί Γκαγιέ, δημοσιεύει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό, «Voici». 
 Οι ...
φωτογραφίες  απεικονίζουν τον Γάλλο πρόεδρο και την ηθοποιό να συζητούν σε ιδιωτική βεράντα του Μεγάρου, πριν από περίπου ένα μήνα.
Σύμφωνα με την αρχισυντάκτρια του περιοδικού Μαριόν Αλαμπέρ, η Γκαγιέ κάνει όλο και πιο συχνές επισκέψεις στα Ηλύσια Πεδία όπου νιώθει «σαν στο σπίτι της», ενώ μένει εκεί τα Σαββατοκύριακα, διεκδικώντας τον τίτλο της «ανεπίσημης πρώτης κυρίας» της Γαλλίας.
Η... παράνομη σχέση του 60χρονου προέδρου της Γαλλίας και της 42χρονης ηθοποιού δημοσιοποιήθηκε τον Ιανουάριο, όταν το περιοδικό «Closer» εντόπισε τον Ολάντ έξω από το σπίτι που στέγαζε τον έρωτα του ζευγαριού.
Το ζεύγος απέφευγε να κάνει κοινές εμφανίσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, με την Γκαγιέ να αποτελεί την «πέτρα του σκανδάλου», που φέρεται να κρύβεται πίσω από τον χωρισμό του Γάλλου προέδρου με την πρώην σύντροφό του, Βαλερί Τριερβελέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: