21.11.14

Έσβησε στην άσφαλτο περιμένοντας ασθενοφόρο...

 
«Την ώρα του τροχαίου το ασθενοφόρο βρισκόταν στο αεροδρόμιο»
BINTEO...
Θλίψη προκαλεί ο χαμός ενός νέου το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, Σάμου.
Όπως αναφέρει η...

ιστοσελίδα i-samos.gr, χθες το απόγευμα ο 34χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλο για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.
Άμεσα μια γυναίκα κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος έτρεξε να τον βοηθήσει διαπιστώνοντας ότι είχε τις αισθήσεις του.

Λίγα λεπτά αργότερα κάλεσε το ΕΚΑΒ προκειμένου να έρθει ασθενοφόρο να τον παραλάβει.

Δυστυχώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σαμιακής ιστοσελίδας, δεν υπήρχε ασθενοφόρο, παρά ένα για όλο το νησί όπου ήταν απασχολημένο σε διακομιδή στο αεροδρόμιο της Σάμου.

Τα λεπτά περνούσαν για τον άτυχο νεαρό που σιγά - σιγά άρχισε να χάνει τις αισθήσεις και οι αγωνιώδεις τηλεφωνικές κλήσεις των κατοίκων του χωριού στο ΕΚΑΒ δεν είχαν αποτέλεσμα.

Τελικά με παρέμβαση του Διοικητή του Νοσοκομείου της Σάμου ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού όπου τελικά το ασθενοφόρο της Ταξιαρχίας στελεχωμένο με δυο γιατρούς του νοσοκομείου, έφτασε στο σημείο μετά από μιάμιση ώρα, όμως ήταν πια αργά.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε ο πεθερός του άτυχου 34χρονου, ο οποίος είπε ότι τέσσερα παιδιά, το μικρότερο 10 μηνών – το μεγαλύτερο 8 ετών, δεν θα ξαναδούν τον πατέρα τους (δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ).

Ο διοικητής του Νοσοκομείου έκανε λόγο για έλλειψη προσωπικού και παραδέχτηκε ότι η Σάμος διαθέτει δυο ασθενοφόρα, από τα οποία το ένα είναι επανδρωμένο (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ).

πηγη real.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: