9.11.14

Δεν κάνει γκελ...



Εντυπωσιακή είναι η μεταστροφή των στελεχών του MEGA και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, δηλαδή εκτός των ορίων του ενημερωτικού τομέα, στο πρόσωπο της Μαρίας Σαράφογλου. 
Κυρίως η ...
ταχύτητα με την οποία συνέβη… Αφού χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα μετά την παραίτηση της Όλγας Τρέμη από τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού σχεδόν ομόθυμα προώθησαν και στήριξαν την «υποψηφιότητα» της Μαρίας Σαράφογλου… Ενώ πριν συμπληρώσει τρίμηνο στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων, έχουν αλλάξει ριζικά διάθεση, αναθεωρώντας την αρχική τους στάση! 
Στην πραγματικότητα δικαιώνονται όσοι από την αρχή στη Μεσογείων υποστήριζαν, ότι πρόκειται για μια «άνευρη» δημοσιογράφο που δεν έχει το εκτόπισμα που επιβάλλεται να διαθέτει ο παρουσιαστής ενός τόσο απαιτητικού δελτίου ειδήσεων όπως του MEGA! Συγκεκριμένα, τα ίδια στελέχη που πριν τρεις μήνες έκαναν λόγο για «φρέσκο» και όμορφο πρόσωπο με γκελ στο τηλεοπτικό κοινό, κυρίως επειδή δεν είχε σοβαρό ανταγωνισμό μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου καταγράφοντας κάποιες πρωτιές… σήμερα μιλούν για «αδύναμη» παρουσία που δεν διαθέτει το ανάλογο κύρος να «πείσει» τους τηλεθεατές!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: