1.11.14

Το «αρρωστημένο» χιούμορ κοστίζει...

Το «αρρωστημένο» χιούμορ κοστίζει -Θα πληρώσει 2.500 δολάρια γιατί έκανε πλάκα μ
Θα πληρώσει 2.500 δολάρια γιατί έκανε πλάκα με τον Εμπολα...
Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλει ένας Ιταλός για να πληρώσει το «αρρωστημένο» χιούμορ του, καθώς θεώρησε λογικό να...
κάνει ένα αστείο με τον ιό Εμπολα, κατά τη διάρκεια πτήσης από το Μιλάνο προς το Δουβλίνο.

Ο 56χρονος Ρομπέρτο Μπινάσκι συνελήφθη αμέσως μετά την προσγείωση, μαζί με την κόρη και τη σύζυγό του, επειδή έγραψε «Προσοχή Εμπολα», στο κάλυμμα ενός φλιτζανιού καφέ που του σέρβιραν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

«Δεν ξέρω πώς να απολογηθώ», είπε ο μηχανικός πληροφορικής κατά τη διάρκεια της δίκης, αλλά αυτό δεν έπεισε τον δικαστή, ο οποίος του επέβαλε να καταβάλει 2.500 δολάρια σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο 56χρονος εξήγησε ότι η κόρη ζήτησε έναν καφέ από τον οποίο εκείνος είχε πιει πρώτος. Προτού της τον δώσει έγραψε «Προσοχή Εμπολα» στο κάλυμμα με στόχο να την περιπαίξει για την εμμονή της με την καθαριότητα. Οταν όμως το ανακάλυψαν τα στελέχη του πληρώματος, ενημέρωσαν τις αρχές στο έδαφος, οι οποίες συνέλαβαν την οικογένεια μετά από την αποβίβαση.

«Πρόκειται πραγματικά για μια κακόγουστη φάρσα» κατέληξε ο δικαστής, ο οποίος θεώρησε ότι αυτή η κακόγουστη φάρσα ήταν σαν να είχε γράψει «βόμβα» σε ένα χαρτί ο Ιταλός. Το ανόητο αστείο του προκάλεσε αναστάτωση και στους υπόλοιπους επιβάτες, καθώς 139 άτομα περίμεναν απομονωμένοι στο αεροπλάνο για μία ώρα προκειμένου να γίνει ιατρικός έλεγχος.


 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: