22.11.14

Φοιτητικό πάρτι με μαστίγια και χειροπέδες...

 
... αναστάτωσε την Βρετανία  (ΦΩΤΟ)...
Περίπου 250 φοιτητές και φοιτήτριες με δερμάτινες στολές, μαστίγια, χειροπέδες και άλλα ερωτικά αξεσουάρ αντίκρισαν οι αστυνομικοί στη Βρετανία όταν μετά από καταγγελίες εισέβαλαν σε...
σπίτι που βρίσκονταν σε μια γειτονιά του Νιουκάστλ.

 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ ο φοιτητής – ιδιοκτήτης του σπιτιού διοργάνωνε επί ένα μήνα ερωτικά πάρτι με τη συμμετοχή εκατοντάδων φοιτητών με αποτέλεσμα, παρά την ειδική μόνωση που είχε βάλει στο σπίτι, οι γείτονες να ενοχληθούν από την δυνατή μουσική και τις φωνές.



Κατά την είσοδο των αστυνομικών οι νεαροί κυκλοφορούσαν στο διαμέρισμα με χειροπέδες και μαστίγια στα χέρια και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην τοπική φοιτητική εφημερίδα Tab, ήταν η πρώτη φορά που ξεναγούσε αστυνομικούς στο σπίτι του, φορώντας ένα κολάρο στο λαιμό και μια σαδομαζοχιστική στολή.


Το πάρτι διαλύθηκε από την αστυνομία χωρίς να γίνουν συλλήψεις, ωστόσο η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου όταν οι φοιτητές ανήρτησαν φωτογραφίες από το πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


 

Η δημοσιοποίηση του θέματος, όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στη Βρετανία και κυρίως στους κατοίκους του Νιούκαστλ.

 
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: