1.11.14

Στα χέρια σας από σήμερα, η νέα εφημερίδα "Επένδυση"...



Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας...
Από το... πιεστήριο στα χέρια σας σήμερα και κάθε Σάββατο η νέα πολιτικο-οικονομική εφημερίδα "Επένδυση". Η νέα εφημερίδα του...
Σαββάτου κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας.
Ένα ξεχωριστό ένθετο για την οικονομία, το «Επένδυση plus», θα είναι ο απαραίτητος συνοδός της έκδοσης, με βάρος στην επιχειρηματική δράση, στις τράπεζες, σε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στο Χρηματιστήριο. Μια έκδοση με οδηγό τις αποκαλύψεις για τα «μυστικά και ψέματα» της κρίσης αλλά και τις ευκαιρίες για επιχειρηματικά success stories, όπως και με πλούσιο παρασκήνιο για την αθέατη όψη στα παραγωγικά υπουργεία, στο Χρηματιστήριο.
ΕΠΙΣΚΕΦθΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ" ΣΤΟ FACEBOOK!
Στην «Επένδυση» απαραίτητος συνοδός θα είναι μια ξεχωριστή έκδοση, το TANGO. Ένα φιλόξενο περιοδικό, με έμφαση στις ανθρώπινες αναζητήσεις, τη δημιουργικότητα, τον τρόπο ζωής. Συναντήσεις, φιγούρες, απολαύσεις θα συνενώνονται με έναν μοναδικό τρόπο, με συνεντεύξεις, εξομολογήσεις, συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν πολλά να μας πουν, αλλά και…χορό, γεύσεις, απρόοπτα.

Η «Επένδυση» θα συνοδεύεται μια φορά κάθε μήνα από μια ειδική έκδοση για την αγροτική παραγωγή. Το «Αγροbusiness» υπό την επιμέλεια του Πάνου Μπαϊλη, θα δίνει μια πρωτογενή πληροφόρηση για τα προγράμματα και τις ευκαιρίες για την αναγέννηση της αγροτικής δραστηριότητας, χρηστικές πληροφορίες για την επιχειρηματική δράση και την εξωστρέφεια, τις καλλιέργειες και τη ζωική παραγωγή.

Δείτε εδώ ποιοι στελεχώνουν τη νέα εφημερίδα "Επένδυση"

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: