1.11.14

«Καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοικτά»...

 aper 
ΒΙΝΤΕΟ...
Με βασικό σύνθημα «Ούτε 52, ούτε και 7. Καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοιχτά» η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις...
10.30 στο The Mall της Νερατζιώτισσας την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας κατά της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.
Σε ανακοίνωσή της η ΟΙΥΕ, καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της Κυριακής και να αντισταθούν «απέναντι σε αυτή την λυσσαλέα επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου».
Παράλληλα, η ΟΙΥΕ τρέπεται ενάντια στους «κουκουλοφόρους της Τρόικας», όπως αποκαλεί τις εργοδοτικές οργανώνεις (ΣΕΤΕ, ΣΕΛΠΕ και ΣΕΒ), όπου «έφθασαν στο σημείο να διαπράξουν παγκόσμια πρωτοτυπία, στρεφόμενοι ενάντια στις πλέον αρμόδιες και αντιπροσωπευτικές τριτοβάθμιες εργοδοτικές οργανώσεις του μεγαλύτερου κλάδου στην Ελλάδα (Εμπόριο), αλλά και στους εργαζόμενους που προσέφυγαν στο ΣτΕ, ζητώντας να μην ισχύσει η προσωρινή του Απόφαση (2307/14), που βγάζει παράνομη την πιλοτική λειτουργία των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές του χρόνου σε 10 περιοχές της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: