20.11.14

Εσύ πόσο Άδωνις νιώθεις σήμερα; ...

 

Ο Kαρατζαφέρης, το περιστερι και οι κουτσουλιές (BINTEO)...
Σε πιάσανε κορόιδο; Σε βάλανε να κάνεις τη βρώμικη δουλεία και βγήκαν κερδισμένοι; Τότε είσαι...
και πολύ Άδωνις!


«Άδωνη, είσαι διπλά κορόιδο, εσύ να κάνεις 23 ερωτήσεις για τα εξοπλιστικά και να παρεμβαίνεις μάλιστα διαρκούντος του διαγωνισμού και ο κ. Καρατζαφέρης να παίρνει τα λεφτά» είπε ο Νίκος Φίλης στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega σήμερα το πρωί. «Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις, άλλοθι του Καρατζαφέρη ήσουνα; Παραδέχεσαι ότι είσαι διπλά κορόιδο, ξεπλένεις τον Καρατζαφέρη, πώς αισθάνεσαι τώρα; Τα λεφτά τα είχε πάρει πριν, και εσύ κάνεις ερώτηση για το θέμα αυτό; Τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάνονται... » είπε και απαντηση δεν έλαβε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ.

Άτιμο περιστέρι που άλλους τους αγιάζεις κι άλλους τους κουτσουλάς!

Με την ευκαιρία της όλης υπόθεσης, θυμηθήκαμε σήμερα κι εκείνο το βίντεο από τα Θεοφάνεια του 2008. Τότε που το περιστέρι έκατσε στο κεφάλι του Καρατζαφέρη κι όλοι μιλούσαν για θεϊκό σημάδι. Αποδείχτηκε όμως ότι το περιστέρι συμβόλιζε τις μπίζνες με άλλα ιπτάμενα, ας πούμε ελικόπτερα...
Ε, λοιπόν, αυτό το περιστέρι τον Άδωνι και τον Πλέυρη απλώς τους κουτσούλησε! Όσο για όλους και όλες εμάς μπορούμε να πούμε ότι μας έχει καταχέσει.


"Παπαλάμπραινα" (left.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: