25.11.14

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Μιζούρι...

-Πυροβολήθηκε αστυνομικός
-Έκλεισε ο εναέριος χώρος πάνω από το Φέργκιουσον
-Τραυματίστηκε ανταποκρίτρια του CNN
-LIVE BINTEO &  ΦΩΤΟ...
Χιλιάδες Αμερικανοί βρίσκονται στους δρόμους, από το Σιάτλ μέχρι τη Νέα Υόρκη και από το Σικάγο μέχρι το Λος Αντζελες, μετά την απόφαση να μην ασκηθούν διώξεις κατά του αστυνομικού από το Μιζούρι των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με...
την ανταποκρίτρια του CNN, η ίδια δέχθηκε πέτρα στο κεφάλι καθώς οι διαδηλωτές πετούν πέτρες στους αστυνομικούς. 
Υπάρχουν αναφορές για λεηλασίες, ενώ οι διαδηλωτές λέγεται ότι ζήτησαν από τα μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν να μεταδίδουν εικόνες.

Νωρίτερα η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση για να κατασβέσει πυρκαγιά σε επιχείρηση, ενώ αποχώρησε όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί και δεν έχει επιστρέψει στο σημείο.

Επίσης, σύμφωνα με το CNN, ολόκληρο οικοδομικό συγκρότημα παραδόθηκε στις φλόγες σε κεντρικό δρόμο του Φέργκιουσον, ενώ έχουν εκδηλωθεί τόσες φωτιές σε ολόκληρη την πόλη που οι πυροσβέστες δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις κλήσεις.
LIVE-«Φλέγεται» το Φέργκιουσον από την απόφαση του δικαστηρίου για τον θάνατο του Μάικλ Μπράουν
Στο μεταξύ, αστυνομικός πυροβολήθηκε και τραυματίσθηκε στο προάστιο του Σεντ Λιούις, Γιουνιβέρσιτι Σίτι, κοντά στο Φέργκιουσον, αν και δεν είναι σαφές ότι το περιστατικό συνδέεται με τις ταραχές που έχουν ξεσπάσει.

Ο αστυνομικός πυροβολήθηκε στο χέρι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και αναζητείται ο δράστης, σύμφωνα με μήνυμα στον λογαριασμό της αστυνομίας του Σεντ Λιούις στο Twitter.



Τα μέλη της οικογένειας του 18χρονου Μάικλ Μπράουν δήλωσαν «βαθύτατα απογοητευμένοι που ο δολοφόνος του παιδιού τους» δεν θα τιμωρηθεί.

«Ενώ κατανοούμε ότι πολλοί συμμερίζονται τον πόνο μας, σας ζητάμε να διοχετεύσετε την απογοήτευσή σας με τρόπους που θα φέρουν θετικές αλλαγές», αναφέρεται σε ανακοίνωση που διάβασε ένας από τους δικηγόρους της οικογένειας του Μπράουν.

Έκλεισε ο εναέριος χώρος πάνω από το Φέργκιουσον



Οι δικηγόροι υπεράσπισης της οικογένειας του Μπράουν ανέφεραν ότι ο νεαρός προσπάθησε να παραδοθεί όταν δέχτηκε πυρά από το όπλο του αστυνομικού. Ο Μπράουν πυροβολήθηκε τουλάχιστον 6 φορές.

  Δείτε σε απευθείας μετάδοση όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα


Broadcast live streaming video on Ustream

Δεν υπάρχουν σχόλια: