4.11.14

Ε όχι και αρχηγός, ο Κυριάκος…

Φαίνεται πως θα δούμε πολλούς μνηστήρες για την θέση του αρχηγού της ΝΔ, όσο πάμε προς τις εκλογές και τελειώνει η ζωή αυτής της κυβέρνησης.

Στο…
παιχνίδι φαίνεται πως μπαίνει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος όπως διαβάζουμε στα parapolitika.gr, "αναπτύσσει αυτό το διάστημα όλο και πιο έντονη και πολυεπίπεδη κινητικότητα, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν είναι, δεδομένης της παρούσας πολιτικής συγκυρίας. Εξάλλου, αν δει κανείς τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιείται ο κ. Μητσοτάκης, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει πως, πέραν της υλοποίησης των υπουργικών του υποχρεώσεων, έχει ξεκάθαρο στόχο να αφήσει ισχυρό στίγμα στο πολιτικό σκηνικό (κυρίως της Κεντροδεξιάς), ενόψει των εξελίξεων.

Από τη μια, επιχειρεί να καθιερωθεί ακόμη περισσότερο στη συνείδηση του στελεχικού δυναμικού της Ν.Δ., αλλά και της κοινωνίας, ως η πλέον συνεπής μεταρρυθμιστική φωνή στους κόλπους της συγκυβέρνησης, ερχόμενος συχνά-πυκνά σε δημόσιες συγκρούσεις όχι μόνο με τα υπόλοιπα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, αλλά και με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Από την άλλη, όσο το άρωμα των εκλογών γίνεται όλο και πιο έντονο στην ατμόσφαιρα, τόσο ο υπουργός βγάζει προς τα έξω ένα διαφορετικό πρόσωπο, απευθυνόμενος στο θυμικό της παραδοσιακής «γαλάζιας» βάσης, «γήπεδο» στο οποίο δεν είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο παρελθόν"…

Μεταξύ μας, δεν τον έχουμε ικανό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: