19.11.14

Συνάντηση Τσίπρα με τον πρεσβευτή της Κυπριακής Δημοκρατίας...

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την προετοιμασία της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Λευκωσία, συζήτησαν...
σε σημερινή συνάντησή τους ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο πρεσβευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έγινε συζήτηση για την «προκλητική τουρκική δραστηριότητα εντός της κυπριακής ΑΟΖ, καθώς και την ανάγκη ενίσχυσης των διπλωματικών πρωτοβουλιών για τον τερματισμό της κρίσης, με ουσιαστικές κινήσεις από πλευράς Τουρκίας».

Παράλληλα, έγινε συζήτηση για τις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας προς την κατεύθυνση κατοχύρωσης της ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή, καθώς και σε περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Μιχάλης Καραγεώργης (ΓΠΑ') από πλευράς της Πρεσβείας της Κύπρου, η Νάντια Βαλαβάνη, Βουλευτής, Υπεύθυνη ΕΕΚΕ Εξωτερικής Πολιτικής, ο Κώστας Ήσυχος, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και Υπεύθυνος για την Εξωτερική Πολιτική και 'Αμυνα και ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, Διπλωματικός Σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ...
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: