3.11.14

Ο Σκρέκας, τα κολαν, τα αναψυκτικά και η Ανάπτυξη...


 

 

Ο «διευθύνων σύμβουλος» που έγινε υπουργός...

Σε διαδικασία ανανέωσης παραμένει η ιστοσελίδα του νέου υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, στην οποία επιχείρησαν να εισέλθουν από την Παρασκευή εκατοντάδες πολίτες -όχι μόνο δημοσιογράφοι-προκειμένου να ενημερωθούν για το βιογραφικό του. Όμως...
οι θριαμβολογίες περί ενός επιτυχημένου ανθρώπου της αγοράς που αναλαμβάνει το πιο κρίσιμο ίσως υπουργείο της κυβέρνησης δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από τις πληροφορίες για τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του.
Γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Θόδωρου Σκρέκα, στο βιογραφικό του αναφέρει πως ίδρυσε την εταιρεία Fortis το 2001 στην οποία εφαρμόζει «πρωτοποριακές τεχνικές» από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.
Ψάχνοντας τις "πρωτοποριακές" μεθόδους που εφαρμόζει ο νέος υπουργός αποκαλύπτεται ότι:
1. Η "καινοτόμος" εταιρεία είναι μία αποθήκη καλτσών και ...αναψυκτικών στη Φυλή. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει την έδρα στις Αχαρνές και επί της ουσίας πρόκειται για μία επιχείρηση που κάνει χονδρεμπόριο κολάν, καλσόν, αλκοολούχων ποτών και ηλεκτρικών συσκευών. Ολα αυτά μαζί και ταυτοχρόνως.
2. Αν διαβάσει κανείς τον τίτλο και τις δραστηριότητες της εταιρείας τα ...χάνει: Καλτσόν και εσώρουχα μαζί με αναψυκτικά, χαρτομάντιλα, πετσέτες, φωτιστικά, ηλεκτρικές συσκευές. Ολα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω. Κατά τα άλλα: «Η εταιρεία σήμερα καλύπτει πανελλαδικά όλα τα κανάλια της αγοράς από το οργανωμένο λιανεμπόριο, το χονδρεμπόριο, τα καταστήματα HO.RE.CA καθώς και ανεξάρτητα σημεία πώλησης. Αντιπροσωπεύει 3 από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους της Ευρώπης και έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο των τροφίμων και ποτών».
ΣΚΡΕΚΑΣ 2

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...
 πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: