14.11.14

Ποιος θα πάρει τη θέση του "ρομαντικού" Ψυχάρη...




 

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Την βουλευτική έδρα του πρώην πλεον βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη,αφού πρώτα όμως υπερψήφισε τις δύο τροπολογίες για την εξαίρεση ΕΝΦΙΑ και για τις 100 δόσεις στα «κόκκινα» δάνεια, θα πάρει...
σύμφωνα με το STAR, ο Αλεξανδρος Μωραϊτάκης.


Oλοκληρη η ανακοίνωση του Ψυχάρη:

"Αποφάσισα σήμερα να υποβάλλω την παραίτηση μου από το βουλευτικό αξίωμα.
Έπειτα από προβληματισμό μηνών, διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμη και για τα αυτονόητα.
Όταν εισήλθα για πρώτη φορά στη βουλή το Μάιο του 2012, πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλο και που εργάζονται από κοινού για την σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας.
Έπειτα από δυόμιση χρόνια, διαπιστώνω ότι είμαι απλά ρομαντικός. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στις εκλογές του 2012 με τους συνδυασμούς του κόμματός μας.
Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό, αλλά παραμένω ενεργός πολίτης, που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων, αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.
Ανδρέας Στ. Ψυχάρης."

Δεν υπάρχουν σχόλια: