27.11.14

Καμμένος:«Υπάρχει πολύ υλικό που θα αποδειχθεί»...

 Μελάς: Αισχρά ψεύδη
 BINTEO...

NEA ANAΡΤΗΣΗ

 «Υπάρχει πολύ υλικό που θα αποδειχθεί» είπε ο προεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, για την καταγγελία για υπόθεση δωροδοκίας της βουλευτίνας των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου, για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 «Το σημαντικό πολιτικά είναι ότι ...
ο Γραμματέας της ΝΔ αρνείται τη σχέση του κυρίου αυτού με τη ΝΔ. Έχουμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την άμεση σχέση με τη ΝΔ», ανεφερε ο Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πρόσθεσε ότι όλα τα στοιχεία θα δοθούν στον εισαγγελέα και θα ζητήσει την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών.
Επίσης, ο Παπαδάκης παρουσίασε ενα απόσπασμα της συνομιλίας της κυρίας Ξουλίδου με τον "Κουμπαρά" που αποπειράθηκε να την δωροδοκήσει.
Στο απόσπασμα αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Καλησπέρα, εύχομαι να είστε καλά. Ο Μελάς τα πήρε. Θυμάστε τι σας είπα κάποτε;
Καλησπέρα, αγαπητή μου φίλη. Θυμάσαι τι σου είχα πει; Επιχείρησαν να χρηματίσουν βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.».
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Νωρίτερα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Π. Μελάς, χαρακτήρισε, στην ίδια εκπομπή, "αισχρά ψεύδη", όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι χρηματίστηκε για την εκλογή του Προέδρου.
«Αυτά που λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αισχρά ψεύδη, κακοήθειες και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εγώ έχω καταφύγει στη δικαιοσύνη. Πήγα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά, διότι δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, δεν μπορεί να κατηγορεί, δεν μπορεί να λέει αυτά τα αισχρά ψέματα που σας είπα», είπε.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: