19.11.14

Σαμαράς-Βενιζέλος καλούν Τσίπρα...

 
Το ενδεχόμενο συνάντησης με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το κυβερνητικό δίδυμο, με προφανή σκοπό να...
θέσει τον ΣΥΡΙΖΑ «προ των ευθυνών» του, καθώς αφενός τα μέτρα αναμένονται καταιγιστικά, αφετέρου η τρόικα επιδιώκει όσο το δυνατό μεγαλύτερη συναίνεση για να επιστρέψει στην Αθήνα.
Η κυβέρνηση επιχειρεί βήματα προσέγγισης με την τρόικα, αναζητώντας μια συμφωνία - πακέτο για την αξιολόγηση και τη μεταμνημονιακή εποχή. 

Σύμφωνα με μερίδα του φιλοκυβερνητικού Τύπου, Σαμαράς και Βενιζέλος εξετάζουν το ενδεχόμενο συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση θέλει να θέσει τον Αλέξη Τσίπρα προ των ευθυνών του, αφού όμως λάβει γνώση όλων των δεδομένων για το σημείο που βρίσκεται η διαπραγμάτευση με την τρόικα και ήδη εξετάζεται να αποσταλεί πρόταση - πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στην κυβέρνηση αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να κληθεί ο κ. Τσίπρας σε μια συνάντηση -όχι σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών- για να ενημερωθεί για την πορεία των συζητήσεων με την τρόικα που είναι σε κρίσιμο σημείο, αλλά τελική απόφαση δεν έχει ακόμα ληφθεί.


πηγη thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: