5.11.14

Ρόδος: Σκότωσαν τη γιαγιά τους για μια τηλεόραση!...

 




Τα δύο της εγγόνια φέρονται ως οι κύριοι ύποπτοι για τη δολοφονία της 69χρονης Ουρανίας Γερολύμου που έμενε σε χωριό της Ρόδου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν...

μητέρα δύο παιδιών, ενός άνδρα που διαμένει στη Φινλανδία και μιας γυναίκας που βρίσκεται στις φυλακές της Θήβας μετά από παραβίαση των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί για υπόθεση ναρκωτικών και κλοπών.

Τα δύο εγγόνια που είχε από την κόρη της φέρονται να είχαν προστιβές με την 69χρονη από την οποία ζητούσαν διαρκώς χρήματα τα οποία αδυνατούσε να τους δώσει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι τοπικές εφημερίδες "Δημοκρατική" και "Ροδιακή" από την πρώτη στιγμή, η εγγονή είχε "κλειδωθεί" από τους αστυνομικούς ως η βασική ύποπτος για το έγκλημα. Ήταν η ίδια που είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία και είχε ζητήσει βοήθεια γιατί όπως είπε βρήκε την γιαγιά της χτυπημένη στο κρεβάτι του σπιτιού της.

Κατά την ανάκριση, έπεσε σε αντιφάσεις και σήμερα τα ξημερώματα "έσπασε" και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της, ενώ ομολόγησε και την συμμετοχή του αδελφού της.

Από την άλλη ο εγγονός ισχυρίζεται ότι η αδερφή του μπήκε από το παράθυρο στο σπίτι με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα. Όταν έγινε αντιληπτή από την γιαγιά της, η εγγονή την έσπρωξε, η άτυχη γυναίκα έπεσε με το πρόσωπο στο σίδερο του κρεβατιού, με αποτέλεσμα να προκληθεί τραύμα στο κεφάλι. Τότε η αδερφή του, σύμφωνα με τον ίδιο, πήρε την τηλεόραση που είχε η γιαγιά και του την έδωσε από το παράθυρο.

Εικάζεται ότι μετά από χτύπημα στο κέντρο του προσώπου, η 69χρονη σφάδαζε από τους πόνους και ο δράστης χρησιμοποίησε το μαξιλάρι για να την αποτελειώσει, κόβοντάς της την αναπνοή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η τηλεόραση που έκλεψαν τα δύο εγγόνια βρέθηκε, ενώ κατηγορούνται ακόμη δύο άτομα για κλεπταποδοχή. Συγκεκριμένα ο ένας εξ αυτών, ο οποίος φέρεται να έχει και φιλικές σχέσεις με τον εγγονό, την αγόρασε από αυτόν έναντι 150 ευρώ και κατόπιν την πούλησε στον άλλο κατηγορούμενο για κλεπταποδοχή έναντι 180 ευρώ. Και οι δύο δηλώνουν ότι αγνοούσαν πως πρόκειται για προϊόν κλοπής.

Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου», ενώ την έρευνα συντονίζει η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κυρία Κυριακή Κλιάμπα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: