5.11.14

Οι κάμερες δεν κατέγραψαν κανένα χαστούκι...

Συμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ...
  Η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων τήρησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ, σχετικά με την καταγγελία άνεργης γυναίκας ότι βιαιοπράγησε ελεγκτής εναντίον της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του...
«Ποντικιού» ελέγχθηκαν τα πλάνα και από τις 6 κάμερες και από το υλικό δεν προκύπτει κανένα χαστούκι σε βάρος της άνεργης κοπέλας, σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει:

«Αναφορικά με την καταγγελία- περιστατικό στο οποίο αναφέρεται με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η κυρία Σμάρω Κοκκόση θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:
Η ΣΤΑΣΥ ΑΕ μετά τον έλεγχο που διενήργησε διαπίστωσε ότι η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τήρησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Η καταγγέλουσα αρνήθηκε να επιδείξει το εισιτήριό της και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της για την επίδοση του προστίμου.
Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου η ομάδα ελέγχου ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας.
Η καταγγέλλουσα συνοδευόμενη από ομάδα ελεγκτών και τον ειδικό φρουρό οδηγήθηκε στο γραφείο αστυνομίας του σταθμού "Ομόνοια" για την εξακρίβωση των στοιχείων της, όπου και της επιδόθηκε το πρόστιμο.
Περαιτέρω η εταιρεία μας θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει (βιντεοληπτικό υλικό κλπ) για τον έλεγχο της υπόθεσης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: