8.11.14

Σημαιοστολίζουν αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων...



Σημαίες και φώτα καλούνται να βάλουν και να ανάψουν αντίστοιχα οι προϊστάμενοι των περιφερειακών και ειδικών περιφερειακών υπηρεσιών, των δημόσιων μουσείων αλλά και οι ...
εποπτευόμενοι από το ΥΠΠΟΑ οργανισμοί της Αττικής στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία, για τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, στις 21 Νοεμβρίου.
Έγγραφο με τίτλο «Σημαιοστολισμός για τον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων» εστάλη στις παραπάνω υπηρεσίες από τη Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με αριθμό πρωτοκόλλου ΥΠΠΟΑ/ΓΔΔΥΗΔ/ΔΔΑΑΔ/ΤΔΑΔΤΠ/272587/40483/35647/17993 το οποίο αναφέρει:
«Κατόπιν της της αριθμ. 38554/14-11-2014 απόφασης του υπουργού Εσωτερικών, που αφορά στον εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε:
Α) Για τον σημαιοστολισμό των καταστημάτων των υπηρεσιών σας, στις 21 Νοεμβρίου 2014, από τις 8.00 π.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου και
Β) Για τη φωταγώγηση των καταστημάτων υπηρεσιών σας στις 21 Νοεμβρίου 2014, κατά τις βραδινές ώρες.
Η Διεύθυνση Προμηθειών, Υποδομών και Διαχείρισης Υλικού, στην οποία κοινοποιείται το παρόν έγγραφο, παρακαλείται για τις ενέργειες της αρμοδιότητάς της».
Η απόφαση έχει δημιουργήσει ήδη αρνητικές εντυπώσεις, καθώς η σύνδεση των ενόπλων δυνάμεων με τον πολιτισμό, είναι μία πρακτική που θυμίζει άλλες «μαύρες» εποχές.
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: