4.11.14

Ανάκληση διαθεσιμοτήτων και προσλήψεις διοικητικών, ζητεί τώρα ο Φορτσάκης ...




BINTEO...
Μετά τα εύσημα Σαμαρά και Λοβέρδου για την αυταρχική έξωση των... ενοχλητικών φοιτητών και εργαζομένων από τη σύνοδο της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ, ο Θ. Φορτσάκης ζητεί τώρα ανάκληση της...
διαθεσιμότητας 260 διοικητικών υπαλλήλων και προσλήψεις δεκάδων ακόμα υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ για να αντιμετωπιστεί το κύμα των μετεγγραφών.
«Μας φόρτωσαν ένα σωρό φοιτητές και μας παίρνουν και τους υπαλλήλους μας. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα» δήλωσε στον Σκάι ο πρύτανης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Όπως είπε, το Πανεπιστήμιο δε μπορεί να ανταποκριθεί στη δραματική αύξηση των εισακτέων λόγω μετεγγραφών και απείλησε εκ νέου με απώλεια εξαμήνου για τους μετεγγραφέντες φοιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και ο πρύτανης του ΕΜΠ ζήτησε από τον Α. Λοβέρδο αύξηση των κονδυλίων για το Πολυτεχνείο, κάτι που ζητεί και το ΕΚΠΑ.

Σε ό,τι αφορά την ένταση που δημιούργησαν οι πρακτικές του απέναντι στους διοικητικούς υπαλλήλους και τους φοιτητές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ο Θ. Φορτσάκης εξέφρασε τη λύπη του γιατί – όπως είπε – αντέδρασε "έντονα"

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: