10.11.14

Αυτές είναι οι αλλαγές στα δρομολόγια σε 18 γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ...

 Αυτές είναι οι αλλαγές στα δρομολόγια σε 18 γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ [λίστα]Αλλαγές σε 18 γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα. Οι τροποποιήσεις γίνονται  στο πλαίσιο της...
αναδιοργάνωσης του δικτύου των επιφανειακών Μέσων Μεταφοράς, με στόχο τη καλύτερη συνεργασία τους με τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς.


Α. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΡΟΛΛΕΥ



Οι γραμμές τρόλεϊ 3 και 13 ενοποιούνται σε μία νέα γραμμή με αριθμό και ονομασία 3 «Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ-Ν.ΨΥΧΙΚΟ».

Η διαδρομή της γραμμής τρόλεϊ 14 επεκτείνεται από την Πλ. Παπαδιαμάντη έως την Λαμπρινή (κοινή Αφετηρία με την γραμμή τρόλεϊ 5). Η γραμμή μετονομάζεται σε 14 «ΛΑΜΠΡΙΝΗ-ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ».



Το επιβατικό κοινό που εξυπηρετείτο από την γραμμή 13, θα μπορεί να εξυπηρετείται από την νέα γραμμή τρόλεϊ 3 στην περιοχή του Νέου Ψυχικού και από τις γραμμές τρόλεϊ 5 και 14 στην περιοχή της Λαμπρινής.



Β. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Η γραμμή Ε22 μετατρέπεται σε κανονική γραμμή από Express και μετονομάζεται σε 122 «ΣΤ.ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ». Η αφετηρία και το τέρμα της γραμμής παραμένουν ως έχουν. Πραγματοποιούνται όλες οι στάσεις κατά μήκος της διαδρομής της, ενώ η σύνδεση με το σταθμό μετρό «Ελληνικό» από τη Γλυφάδα πραγματοποιείται μέσω των οδών Γρ. Λαμπράκη και Βουλιαγμένης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: