5.11.14

Το νέο σχέδιο «ψαρέματος» των 180...

και οι… «τσιμπητοί» ανεξάρτητοι!..

Ένα νέο, διακομματικό αυτή τη φορά, σχέδιο έρχεται στο προσκήνιο από το Μαξιμου για τη συγκέντρωση των 180 βουλευτών ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να αποφευχθούν οι εκλογές.

Το...
σχέδιο, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, το αποκάλυψε σε συναδέλφους του βουλευτές εις εκ των αντιπροέδρων της Βουλής, ο Ι. Τραγάκης.

 Κατά τον κ. Τραγάκη δεν είναι δυνατόν να υπάρξει προσέγγιση μεμονωμένων ανεξάρτητων βουλευτών και εάν υπάρξει δεν πρόκειται να φέρει - λόγω και της συγκυρίας - αποτέλεσμα.

«Η μέθοδος των... "τσιμπητών" ανεξάρτητων βουλευτών δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα. Δηλαδή να εντοπίζουν κάποιον και να τον "τσιμπούν" μεμονωμένα από το πλήθος για να τον πείσουν εν συνεχεία να ψηφίσει δεν θα πιάσει. Αυτό που μπορεί να πιάσει είναι να υπάρξει μία συντονισμένη κοινοβουλευτική ομάδα από τους ανεξάρτητους και η ομάδα αυτή να πάρει συντεταγμένα απόφαση να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με απόφαση δηλαδή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων» είπε συγκεκριμένα.

Οταν ρωτήθηκε ο κ. Τραγάκης ποιος μπορεί να ηγηθεί αυτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ώστε να μπορεί να έχει και παρεμβατικότητα σε όλους, απάντησε: «Μόνον ένας, και αυτός είναι ο κ. Λυκούδης». Και προέβλεψε μάλιστα ότι ως τον Δεκέμβριο η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων θα αριθμεί περί τους 30 βουλευτές!..

Θα έχει μεγάλη επιτυχία, ειδικά με τέτοιον ηγέτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: