15.11.14

Κονέ: «Καταστρέψαμε μια ομάδα 10 ετών»....





-Μπασινάς: «Μήπως να παραιτηθείτε όλοι εκεί στην ΕΠΟ»;
-Τοροσίδης:

«Και με το χωριό μου να παίξουμε, θα χάσουμε…»


Η ομάδα δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη του Μουντιάλ, δηλωσε  ο Παναγιώτης Κονέ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ξεκαθαρίζοντας, πως...
φταίνε οι παίκτες για την εικόνα της ομάδας. «Καταστρέψαμε μια ομάδα 10 ετών», είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν θέλω να μιλήσω τακτικά ή αγωνιστικά. Η νοοτροπία ήταν πολύ κακή για μια ακόμη μια φορά! Μετά το Μουντιάλ η νοοτροπία δεν είναι η ίδια.Φταίμε όλοι μας. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Κατά 95% έχουμε μείνει εκτός. Από πού να αρχίσω και να τελειώσω… Τι να πω… Δείξαμε μια ακόμη φορά ότι δεν είμαστε η ομάδα του Μουντιάλ. Ξέρουμε πολύ καλά τι φταίει. Από τον προπονητή, τους παίκτες και την διοίκηση της ΕΠΟ», τόνισε –αρχικά- ο διεθνής άσος και συνέχισε:
«Δεν έπαιξε ο Ρανιέρι στο παιχνίδι αυτό, ούτε ο Σαρρής. Εμείς κατεβήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Σε αυτά τα τέσσερα ματς δείξαμε ότι χαλάμε την οικογένεια και την ομάδα των 10 ετών. Εγώ από μικρό παιδί θυμάμαι η ομάδα να δείχνει την αγάπη για την ομάδα και την προσωπικότητα. Όποιος παίζει για την ομάδα πρέπει να παίζει με ενθουσιασμό για την ομάδα αυτή. Εμείς καταστρέψαμε μια ομάδα 10 ετών με αυτές τις εμφανίσεις. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε. Πρέπει να δούμε σε βίντεο πως έπαιζε εκεί η ομάδα του 2004.Ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο. Από αυτούς που μας στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι κατάσταση αυτή στην ομάδα».

Μπασινάς:«Μήπως να παραιτηθείτε όλοι εκεί στην ΕΠΟ»;
 
Ο Άγγελος Μπασινάς τα... έχωσε για τα καλά στην ΕΠΟ μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδος με 1-0 από τα Νησιά Φερόε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
«Διαλύσατε το ελληνικό ποδόσφαιρο, διαλύσατε προσπάθεια 10 χρόνων εθνικής ομάδας μήπως είναι καιρός να παραιτηθείτε όλοι εκεί στην ΕΠΟ?», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Τοροσίδης: «Και με το χωριό μου να παίξουμε, θα χάσουμε…»

Τουλάχιστον, τραγική χαρακτήρισε την Εθνική ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος τονισε ότι "και με το χωριό μου να παίξουμε, θα χάσουμε…".
Ολόκληρη η δήλωση του

«Και στα τέσσερα ματς που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε… Δεν έχω εξήγηση. ου υπήρχε. Δεν έχω εξήγηση. Είμαστε τουλάχιστον τραγικοί, δεν χωράει κριτική, τι να πει κανείς... Βλέπεις μια Εθνική που δεν την έχεις δει ποτέ… Το είπα και με τη Βόρειο Ιρλανδία, έχουμε χάσει την ταυτότητά μας, αλλά και το να χάνουμε απ’ τα Νησιά Φερόε είναι τουλάχιστον τραγικό» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Το πιο εύκολο απ’ όλα είναι να μοιράσουμε ευθύνες. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές φταίμε. Δεν μπορεί να σου φταίει τίποτα άλλο (κόσμος, διοίκηση, προπονητής) όταν χάνεις απ’ τα Νησιά Φερόε. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνεις με αυτό τον τρόπο με κλασικές ευκαιρίες των αντιπάλων μας, όταν εμείς έχουμε τέτοια ποιότητα. Είμαστε επιεικώς απαράδεκτοι, ο κόσμος ήταν ξανά εδώ, αλλά τους δώσαμε ακόμα μια πίκρα. Όπως και σε όλη την Ελλάδα. Εγώ σαν αρχηγός και σαν παίκτης ζητάω συγγνώμη και νομίζω πως αυτό είναι επιθυμία όλων. Δεν ξέρω πραγματικά…».
Και κατέληξε: «Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό που ζούμε… Να μιλήσω για πρόκριση θα ήταν κωμικό, όταν χάνεις απ’ τα Νησιά Φερόε. Δεν χρειάζεται να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Αν συνεχίσουμε με αυτό το πρόσωπο, ούτε νίκη δεν θα πάρουμε στα προκριματικά. Αν αλλάξουμε εικόνα, ίσως έχουμε μια ελπίδα… Έχουμε μιλήσει πολλές φορές μεταξύ μας, αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι. Απορώ… Τουλάχιστον παλιά πολεμούσαμε. Δεν παίζαμε μεγάλη μπάλα, αλλά τα καταφέρναμε, ήμασταν συμπαγείς. Με ποιον και να παίξουμε σήμερα, μπορούμε να χάσουμε, ακόμα και με το χωριό μου… Δεν υπάρχει σωτηρία αν δεν επανέλθει η νοοτροπία και το πάθος που είχαμε. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα φτάσουμε στην προ Ρεχάγκελ εποχή. Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: