18.10.14

Tσίπρας: Ξεφουσκώνει ο Σαμαράς...





Μαζί του και το success story.
Το δικό μας σχέδιο δεν είναι φούσκα...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

«Φτηνή δικαιολογία του κ. Σαμαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας, πως, ο Σαμαράς ξεφουσκώνει, μαζί του και το success story.
 «Έχουμε...
πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και της πραγματικής εικόνας της χώρας, δεν επιχαίρουμε για τις εξελίξεις και την αποτυχία της σημερινής πολιτικής» δήλωσε ακόμη και παρουσίασε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το δικό μας σχέδιο δεν είναι φούσκα επικοινωνιακή, δεν είναι να κοροϊδεύουμε τον κόσμο ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια. Προϋποθέτει το τέλος της λιτότητας και ανάσχεσης της οικονομικής κρίσης, όπως παρουσιάσαμε στη Θεσσαλονίκη και περιλαμβάνει τη σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές».

«Εμείς δεν κρύβουμε το κρίσιμο ζήτημα του χρέους κάτω από το χαλί», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχισε: «Αυτές τις μέρες, ζούμε το απόλυτο αδιέξοδο της κυβερνητικής αυταπάτης ότι κάνοντας τον καλό μαθητή και εφαρμόζοντας κατά γράμμα το μνημόνιο, θα είχαμε την επιείκεια των πιστωτών και τη στοργή των αγορών. Η κυβέρνηση Σαμαρά ξεφουσκώνει με πάταγο και μαζί της ξεφούσκωσε ήδη η φούσκα του success story, το προεκλογικό επικοινωνιακό τέχνασμα της δήθεν εξόδου από το μνημόνιο και από το ΔΝΤ.

Ο πανικός των κυβερνητικών εταίρων, ιδιαίτερα μετά τη παρουσίαση του προγράμματός μας στη Θεσσαλονίκη, στάθηκε αρκετός ώστε να αναφανεί το πλήρες αδιέξοδο της εμμονής τους.

Δεν τους απασχολεί η επόμενη μέρα.Το μόνο που ξέρουν είναι να διαχειρίζονται επικοινωνιακά τις αγωνίες του λαού μας. Το μόνο που τους νοιάζει, να παρατείνουν τη παραμονή τους στις καρέκλες της εξουσίας. Δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους μακριά από την εξουσία
».
Υποστήριξε επίσης οτι «δεν αιφνιδιαζόμαστε, ξέρουμε πως οι αγορές θα είναι εχθρικές απέναντί μας. Εμείς, όμως, έχουμε σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: